Selamlar ve bol şanslar herkese :)
10 yıllık evliyiz, 2'inci
tüp bebek denememiz. İlk denemede yumurtalarım söllendikten sonra şekil bozukluğu yaşamış dolayısıyla transfer yapılamadı. İkinci denemedeyiz transferden bir gün önce hormonlarım yumurtalarda sorun olabileceği uyarısını verdiği için doktorum arayarak çok da umutlanmamamı 8mm'lik bir yumurtamın döllendiğini ama gelişmesinin imkansıza yakın derecede zor olduğunu söyledi, yine de bölünme olursa transfer yapılabileceğini belirtti. Açıkçası biraz moralim bozuldu hatta imkan varsa transfer yapmasak mı diye düşündüm. Ama ertesi gün 3 çekirdeğe bölündüğünü ve transfe yapılabileceği söylendi, şansımızı denemeye karar verdik. Şimdi transferin 4'üncü günü şimdi umutlanmadan beklemek çok zor ama bekliyorum ne umutluyum ne umutsuz, ama deli gibi merak içindeyim. Sanki inadına zaman daha ağır geçiyor ya da sabah 6'da uyandığım için bana öyle geliyor :)) transfer sonrası tüm hayatımı değiştirdim, sabahları kahve ve sigara içmeden uyanamayan ben süt içip kahvaltı etmeye başladım. Sigarayı da terk ettiğim için belki stresim biraz daha arttı. Bir de malum bu konuyu fazla kimseyle konuşmadığınız için tüm gün kendimi dinlememeye çalışarak geçirmeye çalışıyorum :))
Neyseee böyle işte çılgınlar gibi meraktayım, tüm gün forumları okuyorum ama belirgin bir belirtiden de bahsedilmiyor maalesef. 8 koca günüm daha var....
Eğer sizin hissettiğiniz bir belirti varsa paylaşır mısınız?
Herkese bol şanslar :))