• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonras

evremlaru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
151
0
96
İstanbul
slm ark.ben tedaviye 9 kasım da başladım 21 kasımda da transferlerim oldu benden 14 tane yumurta topladılar 11 tanesi döllendi 4 tanesini transfer etttiler 2 aralıkta yumoşların tutup tutmadığı belli olacak kısmet olursa şimdi 2 tane ilaç kullanıyorum ilaçlarım monodoks 12 saatte bir kullanıyorum folbiol olanı sabahları kullanıyorum ve birde progestan 200 mg verdiler onuda vajinadan kullanıyorum günde 3 defa onu kullandığım zaman kremimsi şelilde iç çamaşırımda belirginşeşiyor sanki genital bölgeye krem sürülmüş gibi oluyor yani bulaşıyor benim gibi olan arkadaşlar ne olur cvp verir acil bekliyorum

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Progestan ile ilgili telaş yapmana gerek yok bence. Aynı şekilde ben de kullanıyorum progestanı. Daha önce de aşılamada kullanmıştım. Benim doktorum zaten söylemişti geri gelebilir parça parça diye, o nedenle hazırlıklıydım. Dolayısıyla ilacın bir kısmının geri gelmesi normalmiş. Bana da 2 embriyo transfer edildi. 100'lük progestan kullanıyorum günde 3 kez olmak üzere. Ben 2 gün sonra test yaptıracağım. Umarım hepimizin bebişleri içimizdedir..:Saruboceq:

canım bende tedavimde ağızdan kullanmıştım onu çok rahatsız olursan vajinadan kullanabilirsiniz demişlerdi onun ağızdan kullanınca çok rahatsızlık yapıyor mide bulantısı baş dönmesi oyüzden bende bi kaçgün vajinadan kullandım dediğin gibi iç çamaşırıma bulaştı bende ondan rahatsız oldum etkisine rağmen ağızdan kullanmaya devam ettim yardımcı olabildiyesm ne mutlu inşallah sonucun pozitif olur bekliyorum iyi haberini

selam evrim benimde 19 unda oldu transferim.bende günde 3kez progestan kullnıyorum aynı şikayetlr bendede var normalmış onlar.başka neler yaşıyorsun.hayırlı haberlr alman dileğiylee

kızlar bende 200 lük progestanı günde 3 kez vajinadan kullanıyorum...ama ne kadar ileri iterseniz o kadar iyiymiş ona göre kullanın...

Tedavin hayırlı olsun arkadaşım. Progestan ile ilgili telaş yapmana gerek yok bence. Aynı şekilde ben de kullanıyorum progestanı. Daha önce de aşılamada kullanmıştım. Benim doktorum zaten söylemişti geri gelebilir parça parça diye, o nedenle hazırlıklıydım. Dolayısıyla ilacın bir kısmının geri gelmesi normalmiş. Bana da 2 embriyo transfer edildi. 100'lük progestan kullanıyorum günde 3 kez olmak üzere. Ben 2 gün sonra test yaptıracağım. Umarım hepimizin bebişleri içimizdedir..:Saruboceq:

cnm senin ilk tüp bebek denemenmi hayırlısı olur inşallah rabbim isteyen herkese bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah 2 gün sonraki sonucunu bildirirsin inşallah hayırlı haber almak dileklerimle

selam evrim benimde 19 unda oldu transferim.bende günde 3kez progestan kullnıyorum aynı şikayetlr bendede var normalmış onlar.başka neler yaşıyorsun.hayırlı haberlr alman dileğiylee

sende benim gibi diğer ilaçları da kullanıyormusun antibiyotik ve folik asiti doktorun sanada verdimi aynısından ben tedaviye ayın 9 unda başladım devamlı haftada 2 kez olmak üzere kontrollere gittim göbekten olan iğnemi 4 gün 225 vuruldum 2 gün 100 diğer günlerde 50 vuruldum kolumdakininb dozunuda 5 doz vuruldum yumurta 14 tane toplandı 11 tanesi döllendi 4 tanesinide transfer ettiler inşallah hayırlısı sende tedavi sürecini anlatırmısın

slm evrem inş. hayırlı haberlerini verirsin bizede moral olur benimde bugün transferimin 3. günü aramızda 1 gün var inş. hamiş haberimizi burada büyük bi mutlulukla veririz rabbim anne olmayı bize ve tüm isteyenlere versin.

slm canım ben sadece folik ve prolaktın yüksekliği için ilaç kullanıyom.yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik kullandım.sonra bıraktırdılar.ben ayın 6 sında başldım 16 yumurtada 8 döllendi.bunların 3 tanesini transfer ettiler 5ide donduruldu.5.günüm ama pek bişey hissetmiyorum.ağrım filan yok pel.lavaboya çıkınca kasıklarım ağrıyo sadece senin nasıl belirtilerin

slm canım ben sadece folik ve prolaktın yüksekliği için ilaç kullanıyom.yumurta toplama işleminden sonra antibiyotik kullandım.sonra bıraktırdılar.ben ayın 6 sında başldım 16 yumurtada 8 döllendi.bunların 3 tanesini transfer ettiler 5ide donduruldu.5.günüm ama pek bişey hissetmiyorum.ağrım filan yok pel.lavaboya çıkınca kasıklarım ağrıyo sadece senin nasıl belirtilerin

beniö de 4. ünüm bende birşey hissetmiyorum ama bendede sanki hafif olarak karnımda çok ufak sancı gibi oluyor başka bir belirtim yok belirti olmadan oluyormu acaba

ya kızlar benımde 8 ıncı gunum ıllakı yerlesme kanaması oluyomu olmadanda hamıle olan varmı merak edıyorum leke gelıncemı anlıyoruz bunu

ya kızlar benımde 8 ıncı gunum ıllakı yerlesme kanaması oluyomu olmadanda hamıle olan varmı merak edıyorum leke gelıncemı anlıyoruz bunu

bende transfer günü 2 saat yattım tuvaletimi yaptıktan sonra çok azcık bir kanamam oldu oda peçeteyle sildikten sonra belli oluyor o gün tüm tuvalet sonrası çok ama çok az derecede oldu sonra olmadı o çok normal bir durummuş sen tüp bebeği ne sebepten dolayı yaptırdı yani sorun eşindemiydi yoksa sendemiydi

herkese selam bugün benimde transferde 5. günüm bir türlü zaman geçiremiyorum herkesin tedavisi hayırlı olsun inşallah allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin

cnm senin ilk tüp bebek denemenmi hayırlısı olur inşallah rabbim isteyen herkese bebişini kucağına almayı nasip eder inşallah 2 gün sonraki sonucunu bildirirsin inşallah hayırlı haber almak dileklerimle

Evet canım..ilk denemem.Daha önce aşılama yapılmıştı. Bizde sorun morfoloji ve sperm sayısı azlığı olduğu için mikroenjeksiyon yapıldı. 20 yumurtam oluşmuştu bunların 16 tanesi döllendi. Ancak 8 tanesi kaliteliydi. 2 embriyo transfer edildi kalan 6 tanesi de donduruldu. Sonucu heyecan içinde bekliyorum. Çok umudum yok gibi çünkü nerdeyse hiç dikkat edemedim kendime..Bir kere folik asit içmeyi sürekli olarak unutuyorum..Hiçbir şeyi unutmamakla övünen ben sürekli olarak bu ilacı içmeyi aksattım tedavi boyunca. Transfer günü biraz yatabildim..Ertesi gün evde hafif işlerle uğraştım. Ancak sonraki gün işe başlamak zorunda kaldım maalesef. Bu hiç iyi olmadı.:1no2: Bu arada bende çocukluğumdan beri süregelen kabızlık her zaman olduğu gibi bu dönemde de peşimi bırakmadı. Şuruplar falan hiç iyi gelmiyor bana..işte öyle. Gerçi tutunacağı varsa tutunur, hayırlısı artık. Bende 2-3 gün önce oldukça şiddetli bir karın ve bel ağrısı vardı. Şimdi geçti. Geceleri sürekli idrara çıkmak ve göğüslerimin aşırı derecede büyümesi ve acıması dışında pek bir sıkıntım yok gibi..Dediğim gibi her türlü olasılığa kendimi alıştırdığım için pek de umutlu değilim açıkçası..Sonucu yazacağım..Hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.

merhaba arkadaslar benimde 11. gunum beklemek artik dayanilmaz oldu. Hastalanacakmisim gibi hissediyorum surekli wc gidip bakiyorum. Birde su kullandigimiz progesteronun bir kismi geri gelirken bunlari hissetmemde dogal aslinda. Butun arkadaslar kucaklarina bebislerini alirlar insallah. Allahim herkese bu guzel duyguyu yasatsin.

Evet canım..ilk denemem.Daha önce aşılama yapılmıştı. Bizde sorun morfoloji ve sperm sayısı azlığı olduğu için mikroenjeksiyon yapıldı. 20 yumurtam oluşmuştu bunların 16 tanesi döllendi. Ancak 8 tanesi kaliteliydi. 2 embriyo transfer edildi kalan 6 tanesi de donduruldu. Sonucu heyecan içinde bekliyorum. Çok umudum yok gibi çünkü nerdeyse hiç dikkat edemedim kendime..Bir kere folik asit içmeyi sürekli olarak unutuyorum..Hiçbir şeyi unutmamakla övünen ben sürekli olarak bu ilacı içmeyi aksattım tedavi boyunca. Transfer günü biraz yatabildim..Ertesi gün evde hafif işlerle uğraştım. Ancak sonraki gün işe başlamak zorunda kaldım maalesef. Bu hiç iyi olmadı.:1no2: Bu arada bende çocukluğumdan beri süregelen kabızlık her zaman olduğu gibi bu dönemde de peşimi bırakmadı. Şuruplar falan hiç iyi gelmiyor bana..işte öyle. Gerçi tutunacağı varsa tutunur, hayırlısı artık. Bende 2-3 gün önce oldukça şiddetli bir karın ve bel ağrısı vardı. Şimdi geçti. Geceleri sürekli idrara çıkmak ve göğüslerimin aşırı derecede büyümesi ve acıması dışında pek bir sıkıntım yok gibi..Dediğim gibi her türlü olasılığa kendimi alıştırdığım için pek de umutlu değilim açıkçası..Sonucu yazacağım..Hepimiz için dua ediyorum arkadaşlar.

amin cnm amin allah bizim gibi isteyen herkese versin
niye bu kadar umutsuzsun anlamış değilim iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun sen böyle yaparsan iyi olmaz hep pozitif ol sizin sper sayısı kaçtı bizde normal morfoloji %55
anormal morfoloji %45

birde ben hastanede hiç kalkmadan 2 saat yattım eve geldim o gün devamlı yattım ertesi gün de öğleyin 2 ye kadar yattım sonra otobüsle evime geçtim annemde kalıyordum 20 dk bi otobüse bindim o kadar pazartesi günüde dinlendim işte bugün işe geldim

amin cnm amin allah bizim gibi isteyen herkese versin
niye bu kadar umutsuzsun anlamış değilim iyi şeyler düşünkü iyi şeyler olsun sen böyle yaparsan iyi olmaz hep pozitif ol sizin sper sayısı kaçtı bizde normal morfoloji %55
anormal morfoloji %45

Canım yumurta toplama günü itibariyle toplam sayı 9 milyon..normal morfoloji %0....:a015: Doktorum mikroda morfolojinin bir önemi olmadığını söylüyor ama ben bu morfoloji işini çok önemsiyorum açıkçası...Tutunmada sıkıntılar oluşabiliyor. Bu nedenle biraz umutsuzum galiba..Ya da psikolojik olarak kendimi en kötü ihtimale hazırlamaya çalışıyorum...

Back
X