- 24 Aralık 2016
- 6
- 7
- 1
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba kızlar Buraya yeni Üye oldum.tüp bebeğe başvurduk 4 yıldır evliyim ve hiç çocuk olmadı transferimin bugün onuncu günü ve bende hiçbir belirti şu ana kadar olmadı aranızda başından geçen varsa bu normal midir yani bebeğim tutmuş mudur? acaba lütfen cevaplayınız.
Canim bende suan transferden 5günüm cuma günü transfer oldum 13de suan 17si kan testleri idrar testi yapip yapip duruyorum heycanliyim ilk günler belirtilerim agrilarim vardi kasik agrisi suan cok az agrim var sabah sanki adet olcakmis gibi agrim vardi gecti basen is yapinca yoruluyorum bende sabirsizlikla bekliyorum 2tane transfer edildi izmir medical parkat yaptirdim
Cnm sonucun ne oldu ?Merhaba ben de 16'sında 5 günlük embriyo transferi oldum. Dünden beri su gibi vajinal akıntım bolca uykum ve iştahım var Zaten hep çok su içerdim ve sık tuvalete giderdim o sebeple anlayamıyorum.
Dr transfer sonrası 3-4 güne yerleşir dedi. Ama ben daha nakil günü karnımda kelebeklenmeyi hissettim. Şimdi ara ara batma ve sancım var. Biraz erken mi acaba. O kadar çok ilaç kokteyli aldım ki tedavide yan etkileri bir kitap dolusu. Ne dinleniyorum ne yoruluyorum, normal yaşantım bayağı aktifti, sosyal hayatınızı minimalize edin dediler. Ama evde boş boş da yatamıyorum. Hepsinin ötesinde 40 yaşındayım İçten içe çok huzurluyum. Bebeğimle konuşup ona sevgimi aktarıyorum. Allah yardımcımız olsun. Haftaya cumartesi test sonucunu yazacağım.
Sonicinuz ne oldu merak ettimMerhaba ben de 16'sında 5 günlük embriyo transferi oldum. Dünden beri su gibi vajinal akıntım bolca uykum ve iştahım var Zaten hep çok su içerdim ve sık tuvalete giderdim o sebeple anlayamıyorum.
Dr transfer sonrası 3-4 güne yerleşir dedi. Ama ben daha nakil günü karnımda kelebeklenmeyi hissettim. Şimdi ara ara batma ve sancım var. Biraz erken mi acaba. O kadar çok ilaç kokteyli aldım ki tedavide yan etkileri bir kitap dolusu. Ne dinleniyorum ne yoruluyorum, normal yaşantım bayağı aktifti, sosyal hayatınızı minimalize edin dediler. Ama evde boş boş da yatamıyorum. Hepsinin ötesinde 40 yaşındayım İçten içe çok huzurluyum. Bebeğimle konuşup ona sevgimi aktarıyorum. Allah yardımcımız olsun. Haftaya cumartesi test sonucunu yazacağım.
Sonuçunuz ne oldu merak ediyorum?????Canim bende suan transferden 5günüm cuma günü transfer oldum 13de suan 17si kan testleri idrar testi yapip yapip duruyorum heycanliyim ilk günler belirtilerim agrilarim vardi kasik agrisi suan cok az agrim var sabah sanki adet olcakmis gibi agrim vardi gecti basen is yapinca yoruluyorum bende sabirsizlikla bekliyorum 2tane transfer edildi izmir medical parkat yaptirdim