• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 2. Gün

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
275
137
23
Kızlar merhaba. Transfer sonrası 2. Gündeyim. Vesveselenmeye başladım. Kabızlıkta var çok zorlanmadım ama ister istemez biraz yapmaya çalıştığım oldu. Kullandığım fitillerde neredeyse olduğu gibi çıkmış. Ondan enerjim düştü biraz. Hani sizde nasıl durumlar transfer sonrası? Dertleşelim konuşalım dedim

Kızlar merhaba. Transfer sonrası 2. Gündeyim. Vesveselenmeye başladım. Kabızlıkta var çok zorlanmadım ama ister istemez biraz yapmaya çalıştığım oldu. Kullandığım fitillerde neredeyse olduğu gibi çıkmış. Ondan enerjim düştü biraz. Hani sizde nasıl durumlar transfer sonrası? Dertleşelim konuşalım dedim
Bugün 3. Günüm. Kabız olmamak için uğraşıyorum ben de çok şükür olmadım ama tabi ister istemez insan bir zorluyor. Sertçe ıkınmadığın sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. Fitili koyduktan sonra 1 saat en az uzan canım o zaman minimum miktarda geri akıntınoluyor. 15-20 dk yeterli diyorlar ama ben 1 saat yatıyorum. O yüzden saatlerimi sabah 8, öğlen 4 ve gece 12 şeklinde ayarladım. Sabah alarmla fitili koyup uyumaya devam ediyorum. Öğlen koyup 1 saat öğlen uykusu yapıyorum. Gece 12de de fitili koyup uykuya geçiyorum. En güzeli böyle oluyor. Hem de günde 3 kez kullandığım ilaçlar arası 8 saat oluyor. Şişkinlik ve gaz var özellikle yoğurt bana hep gaz yapardı zaten, yoğurt yedikçe gazım artıyor. Arada gelen kasık ağrım var. Hafif regl ağrısı gibi ama şiddetli değil. Bol su içiyorum 2,5-3 litre kadar. Çok hareketim yok ama ayağı kalktığım zaman da eğilip kalkma çok oluyor, beni de bu endişelendiriyor. İster istemez giyinirken vs insan eğiliyor yani umarım kötü etkilemez. Yani bilemedim belirti aramayın daha çok erken diyorlar ama insan bekliyor işte 😂

Kizlar transfer edilmeden önce yine yumjrta buyutmek icin igne kullandinizmi

Fitillerin çıkması çok önemli değil zaten günde bir kaç tane kullanılıyor hiç bir şey olmaz.. enerji düşüklüğü olabilir çok heyecanlı stresli bir dönem bunu yasacaksiniz çok normal. Düzenli yemeğinizi yiyin dinlenin ben bol bol kabak cekirdegi yemiştim. Kabızlık içinde kuru erik öneririm sıcak suda bekletip yiyebilirsiniz bire bir ama dupalac içebilirsiniz çok zorlanırsaniz bir sakıncası yok çünkü. Hayırlısı olsun inşallah pozitif olur sonucunuz

Bugün 3. Günüm. Kabız olmamak için uğraşıyorum ben de çok şükür olmadım ama tabi ister istemez insan bir zorluyor. Sertçe ıkınmadığın sürece bir şey olmaz diye düşünüyorum. Fitili koyduktan sonra 1 saat en az uzan canım o zaman minimum miktarda geri akıntınoluyor. 15-20 dk yeterli diyorlar ama ben 1 saat yatıyorum. O yüzden saatlerimi sabah 8, öğlen 4 ve gece 12 şeklinde ayarladım. Sabah alarmla fitili koyup uyumaya devam ediyorum. Öğlen koyup 1 saat öğlen uykusu yapıyorum. Gece 12de de fitili koyup uykuya geçiyorum. En güzeli böyle oluyor. Hem de günde 3 kez kullandığım ilaçlar arası 8 saat oluyor. Şişkinlik ve gaz var özellikle yoğurt bana hep gaz yapardı zaten, yoğurt yedikçe gazım artıyor. Arada gelen kasık ağrım var. Hafif regl ağrısı gibi ama şiddetli değil. Bol su içiyorum 2,5-3 litre kadar. Çok hareketim yok ama ayağı kalktığım zaman da eğilip kalkma çok oluyor, beni de bu endişelendiriyor. İster istemez giyinirken vs insan eğiliyor yani umarım kötü etkilemez. Yani bilemedim belirti aramayın daha çok erken diyorlar ama insan bekliyor işte 😂

Benim transfer sonrası 6.Günüm normaldede kabızlık problemi yaşayan biriyim bu yüzden doktoruma öncesi söyledim dupalac yazdı ama annem bana kayısı hoşafı yaptı onu içiyorum her gün şuruba gerek duymadım şükür ekmek karbonhidrat kullanmamaya özen gösteriyorum her sabah aç karnına havuç suyu içiyorum haşlanmış yumurta avokado her kahvaltımda var bir kase yoğurt her gün yemeye özen gösteriyorum balık ıspanak tavuk hindi bu tarz akşam yemeklerim oluyor ve yanında havuç ve kırmızı lahananın olduğu bol salata yiyiyorum ceviz çiğ badem ve çiğ kabak çekirdeği bir avuç yemek gerekiyormuş çiğ içini çıkarmak zor olduğundan çiğ iç sayılıyordu ondan aldım eğilmemeye yukarı uzanmamaya çalışıyorum ilk denemem çok dikkat ediyorum ve aşırı stresliyim umarım pozitifi görürüm Rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın çok zorlu bir süreç bebeklerimiz sağlıkla bize tutunur inşallah 🤲

Back
X