Transfer oncesi lucrin depot 3.75

Mavimsikelebek61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2021
918
693
Hepimizin tedavisi hayırla sonuçlansin inşallah arkadaşlar 🌸 transfer oncesi lucrin depot 3.75 vurulunca adetken verdiğiniz ilk kan değerleriniz nasıl çıktı(estradiol progesteron) ve rahim kalinlasmasi için hangi ilaçları kacinci gün kullanmaya başladınız acaba transfer ortalama adetin kac hafta sonrası oluyor

Transfer ovulasyon sonrası 5. Gün embriyosu ise sayarak git regl 14. Günden snr üstüne ekle 3. Günse birkaç gün dha önce Transfer yani doğal ovulasyon günü döllenme olmş gibi düşün. Rahm kalnlaştrma için estrofem sabah 2 akşam 2 kullanyorm progtrn fitil günde 3 kullanyorm o kadar şuan salı Transfer

5ci gun emriyosu yani 19 20 ci günlerime denek gelecek transferim sanırım çok teşekkür ederim cevabınız için transferiniz tutar inşallah banada umut olursunuz 🥲 peki bu lucrin başarı şansını arttırıyor diyorlar kan degerleriniz kac çıkmıştı adetken verdiginiz

2. Günü kan verdim e2 14 progesteron 0.28di bunlar ilaçla baskılandığı için. Sonra sabah 2 akşam 2 estrofeme başladım reglin3. Günü.
Döngünün 13.günü günde 3 fitil 1 iğne progesteron eklendi 18.günü transfer oldum 5. Gün embriyosu

X