• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi LH E2 kaç olmalı?

Herkese merhaba.

Donmus embriyo transferi öncesi E2, Progesteron, LH değerleriniz kaçtı?

Benim 3. Denemem de negatif oldu, sebebini araştırıyorum. Transfer günü yapılan kan sonucuma göre

e2; 188
Progesteron 39.

Bu değerleri chatCPTden arattırdığımda bu değerlerin tüp bebek transferi öncesi fazla olduğu ve zaten tutma ihtimalinin olmadığını söylüyor.

Pozitife sonuçlanan arkadaşlar değerlerinizi yazabilir misiniz? Tüp bebek transfer günü verdiğiniz kan sonuçlarınız nelerdi?
Evet çünkü kistiniz bulunuyor. E2 50 nin altı olması lazım

Benim adetin 2. Günü 44’müş. Bu bahsettiğim transfer günü değeriydi
Canim bu degerler gayet normal gozukuyor benim adetin 3. gunu e2 30du 12 aralikta 114tu transfere kadar da bi daha bakilmadi ama daha da artmistir cunku yumurta catlamasina kadar gitgide artmasi gerekiyor. progesteron zaten hic bakilmadi sanmiyorum ki tutmamasinin sebebi bu kan degerleri olsun

Benim değerlerim çok yüksekken transfer yapılmış. Daha önceki tutmayan 2 transferimde de durum bu. Benimle aynı şekilde değerleri yüksek olan var mı? Bu normal mi? Yoksa doktorum göz ardı mı etti merak ediyorum
Eki Görüntüle 3514806
Ben dün transfer oldum cumartesi günü ve saat 11 gibi kanda vermiştim progesteron:29 E2:456 daha sonuçlarla alakalı konuşamadık pazartesi günü aramalı mıyım ne demek?

Herkese merhaba.

Donmus embriyo transferi öncesi E2, Progesteron, LH değerleriniz kaçtı?

Benim 3. Denemem de negatif oldu, sebebini araştırıyorum. Transfer günü yapılan kan sonucuma göre

e2; 188
Progesteron 39.

Bu değerleri chatCPTden arattırdığımda bu değerlerin tüp bebek transferi öncesi fazla olduğu ve zaten tutma ihtimalinin olmadığını söylüyor.

Pozitife sonuçlanan arkadaşlar değerlerinizi yazabilir misiniz? Tüp bebek transfer günü verdiğiniz kan sonuçlarınız nelerdi?
Dondurulmuş ve taze embriyo test sonuçları farklı oluyor sizin e 2 bakilmadi bana progesteron bkildi 8.5 gelmişti dondurulmuş embriyo yapıldı yarın test günüm

Back
X