• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer öncesi hazırlık.. ne yapılmalı??

Masal aden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2017
889
363
53
37
Merhaba arkadaşlar;
1taze 2 dondurulmus embriyo ile 1 kürtaj 1 düşük hikayem var.. sebepsiz infertılıte..
ngs yapıldı ve 4 embrıyom var..
cd56 ve era testı yaptırdım..
Transfer için adetimi beklıyorum.
Bu dönemde;
*d vitamını ampul(15 gunde bir)
*gyno ferro (folik-b12-demir)
Kullanıyorum.. sizler neler yapıyorsunuz?? Subat ayı için bırlıkte en iyi sekılde haZırlanmak için fikir alısverısınde bulunalım.. öneri ve deneyımlerınızı paylasırsanız sevınırım..

ben birinci negatiften sonra bir sene bekledim. şeker hapımı troid hapımı kullandım ayrıca çörekotu yağı içtim.

ben birinci negatiften sonra bir sene bekledim. şeker hapımı troid hapımı kullandım ayrıca çörekotu yağı içtim.
Bende hıc bır tedavıde acelecı davranmadım. Hazır olana kadar her anlamda bekledım. Ancak bu tedavı ıcın cok heyecanlıyım :(
Çörekotu yagını ne sebeplerden kullandını

Bende hıc bır tedavıde acelecı davranmadım. Hazır olana kadar her anlamda bekledım. Ancak bu tedavı ıcın cok heyecanlıyım :KK43:
Çörekotu yagını ne sebeplerden kullandını
bilinmeyen dertlere deva diye açıkçası birde doğal yolla olursa yumurtanın büyümesine katkısı oluyor.klomenle birlikte bende 2.5 cm kist yaptı.

Back