G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #1 Transfer öncesi Enfeksiyon yaşıyan oldum bende ureplazm urectrum çıkdı 2 ay mnce tedavı olmuşdum ama galiba geçmemiş , ne yapdınız abtıbıotık kullandızmı?
Transfer öncesi Enfeksiyon yaşıyan oldum bende ureplazm urectrum çıkdı 2 ay mnce tedavı olmuşdum ama galiba geçmemiş , ne yapdınız abtıbıotık kullandızmı?
A Anneolmayolundayim Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 1.055 675 43 31 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #2 Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka
Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka
simlumina Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 1.792 En iyi cevaplar 1 1.487 48 31 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #3 Canim dedigin enfeksiyonu bilmiyorum fakat bana nezle grip bile olmaman lazim denmisti transfer oncesi
Canim dedigin enfeksiyonu bilmiyorum fakat bana nezle grip bile olmaman lazim denmisti transfer oncesi
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #4 Anneolmayolundayim .!.: Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Antibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladın simlumina .!.: Canim dedigin enfeksiyonu bilmiyorum fakat bana nezle grip bile olmaman lazim denmisti transfer oncesi Genişletmek için tıkla...
Anneolmayolundayim .!.: Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Antibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladın simlumina .!.: Canim dedigin enfeksiyonu bilmiyorum fakat bana nezle grip bile olmaman lazim denmisti transfer oncesi Genişletmek için tıkla...
simlumina Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 1.792 En iyi cevaplar 1 1.487 48 31 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #5 gunesh9 .!.: Antibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladın Genişletmek için tıkla... Ne kadar kaldi canim transferine
gunesh9 .!.: Antibiotık yazıldı bana bendekgenital enfeksyın , sorub olmaz dedı şimdi ardılar rahatladın Genişletmek için tıkla... Ne kadar kaldi canim transferine
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #6 simlumina .!.: Ne kadar kaldi canim transferine Genişletmek için tıkla... Ayın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsa
simlumina .!.: Ne kadar kaldi canim transferine Genişletmek için tıkla... Ayın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsa
simlumina Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Aralık 2024 1.792 En iyi cevaplar 1 1.487 48 31 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #7 gunesh9 .!.: Ayın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsa Genişletmek için tıkla... Az kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yarar
gunesh9 .!.: Ayın 2 sınde kontrolum var , transfere hün verilcek sorun olmazsa Genişletmek için tıkla... Az kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yarar
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #8 simlumina .!.: Az kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yarar Genişletmek için tıkla... Umarım yarında başlıycam antıbıotık içimine bakalım , sorun olmaz dedıler için rahatladu
simlumina .!.: Az kalmis, o gune kadar gecer umarim ilac ise yarar Genişletmek için tıkla... Umarım yarında başlıycam antıbıotık içimine bakalım , sorun olmaz dedıler için rahatladu
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 27 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #9 Anneolmayolundayim .!.: Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Crp neden yükseliyor peki?
Anneolmayolundayim .!.: Merhaba benim crp değerim yükselmişti. Transfer iptal oldu diğer ay yaptılar. Szin dediğiniz sendromu bilmiyorum ama doktorunuza yazın mutlaka Genişletmek için tıkla... Crp neden yükseliyor peki?
A Anneolmayolundayim Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Aralık 2023 1.055 675 43 31 28 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #10 gunesh9 .!.: Crp neden yükseliyor peki? Genişletmek için tıkla... Gribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendi
gunesh9 .!.: Crp neden yükseliyor peki? Genişletmek için tıkla... Gribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendi
G gunesh9 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2023 1.158 557 43 36 28 Mart 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gunesh9 #11 Anneolmayolundayim .!.: Gribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendi Genişletmek için tıkla... He anlafım canım Allah şifa versın
Anneolmayolundayim .!.: Gribal durumd da yükselebilir, bilmiyorum ki, ben ateş kusma şikayetiyle gitmiştim kan değerlerimde crp yüksekti baayğı öylelikle ertelendi Genişletmek için tıkla... He anlafım canım Allah şifa versın