- 14 Eylül 2021
- 494
- 179
- 53
- Konu Sahibi tekrdag5905
-
tabikiİnşallah bana mutlaka haber ver özelden çok merak ettim
Bence ikiside tutundu ikiz bebiş annesi olacaksıntabikiinşallah biri bile tutmuştur embriyolarımın gönül ister ikisi de tutunmuş olsun.
Allahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bizeBence ikiside tutundu ikiz bebiş annesi olacaksın
Allahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bize
Güzel şeyler zaman alır beklediğine değecek inanıyorumAllahım inşallah inşallah 3.5 sene sonra bi sevinç yaşatır bize
Hepsine dikkat edeceğimAllah yardımcınız olsun .kalkmayın test gününüze kadar yatın dinlenin bol su için . İlaçları saatlerinde duzenlı alın
Kahvaltılarda 2 yumurta
Sigara çay kahve tüketimini kesin ,yoğurt yiyin mutlaka .paketli gıda yemeyin Yeşillik bol yiyin .
Sabah akşam 5 kayısı yiyin ishal olmayın
Portakal tüketin .
Ya ne güzelEvet oldum
İnşallah 2025 bizim yılımız olsunYa ne güzelinşallah güzel sonuçlar aldığın gününü de görürüz
Amiiinnn inşallah evlatlarımız ile beraberİnşallah 2025 bizim yılımız olsun
İnşallahAmiiinnn inşallah evlatlarımız ile beraber
Ya ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıklaİnşallahEmbriyo çözdürülünce gayet güzel bölündü dedi doktorum istediğimiz yere de koyduk dedi hayırlısıyla
İnşallah kuzum güzel haberler alıcaz çok inanıyorumYa ne kadar güzel inşallah sımsıkı da tutulur sağlıkla
Bana da transferleri olurken doktor demişti gelişimleri gayet güzel gidiyor en güzellerini sectim merak etme diye bakalım nasip inşallah ömürleri vardır
Ben de inanıyorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlayacağızİnşallah kuzum güzel haberler alıcaz çok inanıyorumBuarada nerde oturuyorsun
Bende tekirdağdayımBen de inanıyorum inşallah bu sefer mutluluktan ağlayacağızizmirde sen? Bu arada kaç yaşındasın sormadım hiç valla transfer heyecanı bebiş heyecanı ile
Bende tekirdağdayımama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola
Özelden yazdımBende tekirdağdayımama izmire her yıl geliyoruz eşimin akrabaları hep orda gelince görüşürüz belkide Yaşım 27 polikistik overden kaynaklı doğal gebelik oluşmadı bende dayanamadım başladım bu yola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?