• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer olup beklemede olanlar hadi duygularımızı paylaşalım kaçıncı gündesiniz belirtileriniz var mı :)

Esin27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2018
146
127
33
Ben 4. Günündeyim zaman geçmiyor sizde durumlar nasıl arkadaşlar birbirimize destek olalım 💪🙏

Ben 4. Günündeyim zaman geçmiyor sizde durumlar nasıl arkadaşlar birbirimize destek olalım 💪🙏
Seninle ayniymisiz 🥰 yani bugün 5.gunum benimde. Fazla bisey hissetmiyorum dun biraz hafif karin ağrısı vardi boyle adetin 2.gunu gibi hafiflemis olurya agri oyle 😊 ilaclarla ilgisi yok bence çünkü ilqclari taa transferden once kullanmaya başlamıştım oyle olsa basindan beri agrim olurdu heralde.. Neyse bekleyip göreceğiz. Normalde doktorumum soyledigi tarih 15 mart test günüm fakat ben biraz erken yapmayi dusunuyorum meraktan ölüyorum 😂 evde fazladan testim olacakti bakalim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Merhabalar
Ben 5. Günümdeyim kasık,bel,göğüs ve bacak ağrısı çekiyorum umarım sonuç pozitif olur 🤗

Mrhb kızlar bende 16.03.2020 transfer yaptım.26.03.2020 tahlil sonucunu aldım çok.sukur mutlu haberi aldık ilk denemde hayırlısıyla gelecek pazartesi günü gidip ultrasonda Bakacağız muhtemmelen ikiz rabbim hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmeyi nasip.etsin inşallah ❤❤❤

Kendinizi fazla yormayin sakın kendinizde belirti falan aramayın hergün dua edin

Arkadaslar ben transferimin 6. Gunu kanamam oldu 8gunu cogaldi adet oldum galiba boyle olan varmi doktor ilaclara devam dedi adetime da ha 5gun var

Benim 2.gunum cok zor geciyor zaman Rabbim pozitifi gormeyi nasip etsin ins hayirlisiyla.Adet olacakmisim gibi sancim var birde bugun hafif kasik agrisi basladi

Seninle ayniymisiz 🥰 yani bugün 5.gunum benimde. Fazla bisey hissetmiyorum dun biraz hafif karin ağrısı vardi boyle adetin 2.gunu gibi hafiflemis olurya agri oyle 😊 ilaclarla ilgisi yok bence çünkü ilqclari taa transferden once kullanmaya başlamıştım oyle olsa basindan beri agrim olurdu heralde.. Neyse bekleyip göreceğiz. Normalde doktorumum soyledigi tarih 15 mart test günüm fakat ben biraz erken yapmayi dusunuyorum meraktan ölüyorum 😂 evde fazladan testim olacakti bakalim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Benim bugun transfer gununu saymazsak, transferden sonraki 2.gunum. hicbir belirti yok. Hic bir his yok. Korkular var. Allahim bana da nasip etsin, isteyen herkese nasip etsin bebek..

Back