Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim iptal oldu yarın transferim olacaktı ocak ayına kaldı ama bende heves kalmadı yaptırmam heralde yaza kadarOcak ayında transfer yaptıracak var mı
NedenBenim iptal oldu yarın transferim olacaktı ocak ayına kaldı ama bende heves kalmadı yaptırmam heralde yaza kadar
Sizinle aralık grubunda da beraberdik değil mi? Benim de iptal olduğu için ocağa kaldı. Sizin ne sebeple iptal olmuştu eğer sebebi özel değilse? Benim lekelenmem oldu son kontrolde.Benim iptal oldu yarın transferim olacaktı ocak ayına kaldı ama bende heves kalmadı yaptırmam heralde yaza kadar
2 oldu transferi iptal ediyor doktor progesteron hormonu yüksek diye
Valla canım bu gidişle ben herkesle beraber olucam gibi görünüyor valla sinirlerim bozuldu yaSizinle aralık grubunda da beraberdik değil mi? Benim de iptal olduğu için ocağa kaldı. Sizin ne sebeple iptal olmuştu eğer sebebi özel değilse? Benim lekelenmem oldu son kontrolde.
Başta çok yıkıldım ama birkaç gün sonra kendime geldim. Hatta iyi de olmuş, bazı testler sonucu insülin direncim olduğunu öğrendik tedaviye başladık. Gebelikte diyabet oluşmasına sebebiyet verebiliyormuş.
Benim progestoron hormonu yüksek çıkmış o yetmez gibi açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin dediler gittim şükür o düşmüş ama progesteron yüzünden iptal olduSizinle aralık grubunda da beraberdik değil mi? Benim de iptal olduğu için ocağa kaldı. Sizin ne sebeple iptal olmuştu eğer sebebi özel değilse? Benim lekelenmem oldu son kontrolde.
Başta çok yıkıldım ama birkaç gün sonra kendime geldim. Hatta iyi de olmuş, bazı testler sonucu insülin direncim olduğunu öğrendik tedaviye başladık. Gebelikte diyabet oluşmasına sebebiyet verebiliyormuş.
Haha pozitif düşünceye inanmalısın bu noktada kendi ruh sağlığın için. Ben son 10 gündür bu zihniyete yapıştım, başka çare yok :))Valla canım bu gidişle ben herkesle beraber olucam gibi görünüyor valla sinirlerim bozuldu ya
Benim progestoron hormonu yüksek çıkmış o yetmez gibi açlık şekeri yüksek dahiliyeye gidin dediler gittim şükür o düşmüş ama progesteron yüzünden iptal
Kliniğiniz size bilgi verecektir. Nasıl bir protokol izliyorlar bilemiyorum.Transfer adet 2 günümü gitmek lazım kontorole
Bilmediğim için soruyorum 1 ay öncesimi gidip sormak gerekiyo kontrole ilaç almak için ben bugün ilk adet günümHaha pozitif düşünceye inanmalısın bu noktada kendi ruh sağlığın için. Ben son 10 gündür bu zihniyete yapıştım, başka çare yok :))
Benim doktorum beni geçici menopoza soktu, o sebeple östrojen ve progesteronumu kontrol altında tutuyorlar ama bak ona rağmen iptal oldu. Şuan kortizon kullanıyorum bir sonraki transfere kadar. Doktorunla geçici menapoz olayını konuşabilirsin belki senin işine yarar
Taze transfer mi yapıyorlar, dondurulmuş mu? Normalde adetin 2. veya 3. günü gidiliyor ama siz arayıp sorun yarın sabahtan bence.Bilmediğim için soruyorum 1 ay öncesimi gidip sormak gerekiyo kontrole ilaç almak için ben bugün ilk adet günüm
Valla ne doktor göresim var ne hastane uzun bir süre belkide başka yere taşırım embirolari iyice soğudum ordan artık.Haha pozitif düşünceye inanmalısın bu noktada kendi ruh sağlığın için. Ben son 10 gündür bu zihniyete yapıştım, başka çare yok :))
Benim doktorum beni geçici menopoza soktu, o sebeple östrojen ve progesteronumu kontrol altında tutuyorlar ama bak ona rağmen iptal oldu. Şuan kortizon kullanıyorum bir sonraki transfere kadar. Doktorunla geçici menapoz olayını konuşabilirsin belki senin işine yarar
Hayır değilim dondurulmuş transfer benimkisiTaze transfer mi yapıyorlar, dondurulmuş mu? Normalde adetin 2. veya 3. günü gidiliyor ama siz arayıp sorun yarın sabahtan bence.
Bu arada Muğlalı mısınız? İsminizin yanında "252" olunca merak ettim :)
Gönlüne göre bir yer olsun için rahat eder :)Valla ne doktor göresim var ne hastane uzun bir süre belkide başka yere taşırım embirolari iyice soğudum ordan artık.
O zaman siz adetiniz ikinci veya üçüncü günü kontrole gitmeye çalışın bence. Ama en sağlıklısı öncelikle kliniğiniz ile görüşmeniz, kanımca.Hayır değilim dondurulmuş transfer benimkisi
Nerde oldunuz kiHayır değilim dondurulmuş transfer benimkisi
Tamam bu hafta gidecemGönlüne göre bir yer olsun için rahat eder :)
O zaman siz adetiniz ikinci veya üçüncü günü kontrole gitmeye çalışın bence. Ama en sağlıklısı öncelikle kliniğiniz ile görüşmeniz, kanımca.