Transfer ne zaman oluyor

Her doktorun yöntemi çok farklı bende günde 2 tane alıyorum 27 marta kadar 27 mart kontrolum var bide bant verdi göbeğime yapıştırdım takıyorum 1 hafta kalıyor haftada bir değiştiriyorum 1 tane coraspin günlük
Benim kontrolumde 21 martta hayırlısıyla

Yumurta toplama öncesi progestoron, tsh ve prolaktin bakıldı.
Progesteron 0.87, tsh 1,782, prolaktin 15,06 çıktı. Transfer için progesteron önemliymiş sanırım. Nasıl sizce

Yumurta toplama öncesi progestoron, tsh ve prolaktin bakıldı.
Progesteron 0.87, tsh 1,782, prolaktin 15,06 çıktı. Transfer için progesteron önemliymiş sanırım. Nasıl sizce
1 in veya 1 küsür un altında olması gerekiyor diye biliyorum yanlış yönlendirmek istemme

Eklentiler

• IMG_0910.webp
    IMG_0910.webp
    38,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0911.webp
    IMG_0911.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 23
Mrb arkadaşlar benım de bugün adetimin 3. Günü dün doktor a gittim yani 2 . Günü gittim ve ilaç verdiler estrofem ilacı işte onu verdiler
biterse yine almamı söylediler
Bayramdan sonra muhtemelen transferim olucak hadı bklm hayırlısı allah kimseyi çocuksuz birakmasın inşallah isteyen herkese nasip olur 🥰

Mrb arkadaşlar benım de bugün adetimin 3. Günü dün doktor a gittim yani 2 . Günü gittim ve ilaç verdiler estrofem ilacı işte onu verdiler
Bayramdan sonra muhtemelen transferim olucak hadı bklm hayırlısı allah kimseyi çocuksuz birakmasın inşallah isteyen herkese nasip olur 🥰
Amin

Merhabalar progesteronunuz kaçtı acaba tedaviye başladığınız zamann? Bende bugün regl oldum yarın ilaçlar için gideceğim de merak ettim

Back
X