Transfer masasından yatağa nasıl geçtiniz?

dnzzzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2024
113
36
29
transfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.

Benim doktorum direkt kaldırıp gönderiyor cnm bu hareketlerden bence sorun olmaz. Pozitif bir extra etkisi yokmuş transfer sonrası yatmanın. Hemen de tuvalete gittim çünkü tutma dedi 😅

Benim doktorum direkt kaldırıp gönderiyor cnm bu hareketlerden bence sorun olmaz. Pozitif bir extra etkisi yokmuş transfer sonrası yatmanın. Hemen de tuvalete gittim çünkü tutma dedi 😅
Transfer masasından mıııı 😀 ama hemşire beni öyle görünce çok kalkmayın yatarak gen dedi şaka gibiler ordan yatağa nasıl geçilebilir bilmiyorum

Evet biz direk kalktık öyle şeyler olmadı konuşmaları beni tatmin etti bende güvendim :)

Benide transfer olduğum yer transferden sonra hasta bakıcı hemşire vs hepsi çarşaftan tutup sedyeye almıştı sedyeden sonra odaya gelmiştik aynı şekil yatağa öyle konulmustum 2 saat kalkmamam gerekiyor diye söylemişti doktor bunedir yaw doktorlarinda bir prosedüru yokmu arkadaş

transfer masasından yatak alçaktaydı yatağa geçerken sırtımı biraz öne doğru kaldırım, bacaklarımıda alandan çıkarmakta zorlandım ani hareketler yapmak zorunda kaldım sıkıntı olmuş mudur? Yatağa geçtikten sonra ayaklarımın olduğu kısmı yukarı kaldırdılar 2 saat hiç kalkmadım.
Hiçbirşey olmaz canım korkma ben transfer olduktan sonra kaldırlar yürüdüm yatağa geçtim 15 dk oturdum üstümü giydim çıktım

Bir şey olmaz korkmayın canım beni de ite ite yaptılar yatağa koydular ben gayret ettim onlar da yardım etti yarım saat dizlerim yukarıda yattım daha sonrası istediğim şekilde yatırmamı söyledi bu kadar aynen senin gibi oldu yani korkmana gerek yok 2 saat yattım aynen ben de

X