Transfer kafa karışıklığı

lina_nr

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2023
90
-17
6
24
Merhaba kızlar yarın yumurta toplama işlemi yapılcak doktorumuzla dün konuştumuzda herşey gayet yolunda herhangi bi problem yok böyle giderse taze transfer yapmayı düşünüyorum dedi bende araştırdım biraz kafam karıştı dondurulmuş embriyo transferi olan daha cok kişi var gibime geldi doktorum tam net konuşmadı ama gidişat sorunsuz olursa taze yönünden konuştu taze transfer olan varmı acaba ( yaş 25 yumurtalıklarda vs herhangi bi problem yok çok şükür )

Çok var .rahim kalınlığı uygun görülürse transfer gerçekleşir

Evet rahim kalınlığı vs iyiyse hemen taze transfer yapıyorlar gayet mantıklı.bana da öyle yapıldı.ayrica rahim ince olunca bi de onla ugrasiliyo iğne ilaç bosver en güzeli taze

Evet rahim kalınlığı vs iyiyse hemen taze transfer yapıyorlar gayet mantıklı.bana da öyle yapıldı.ayrica rahim ince olunca bi de onla ugrasiliyo iğne ilaç bosver en güzeli taze
Yaa ıcımı rahatlattınız teşekkür ederim siz olumlu sonuc aldınızmı peki işte bazılar yok dondurulmuş embiriyo olunca tutma ıhtımalı cok vs vs dediler ondan kafam karışmıştı yardımcı olursanız sevinirim

Benim dondurulmuş embriyo transferi oldu tutmadı nasip kısmet bu işler hiç canını sıkma

Benim yaştan dolayı olmuyor .43 yaş.yumurta rezervi ve kalitesi düşük. İlk deneme de 5 embriyo oluştu doldurdular hepsi iyi kalite idi.5.gune 2 si gitti ikisini de transfer ettiler.kimyasal gebelik oldu.baska hastanede 2.denemeyi yaptik 2 tane 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı.yine kimyasal gebelik oldu.embriyolar ne kadar kaliteli olsa da genetikte sıkıntı olunca kimyasal gebeliğe dönüşüyor. 2.deneme de anladım.doktorum da çok güzel açıkladı.ileri yaştan dolayı yumurta sıkıntılı.qyrica dondurulmustan Ziyad taze transfer daha iyimis .3.denemeyi gelecek ay yapmayı düşünüyorum.yine taze transfer isticem.ayrica embriyolar genetik taramaya gittiğinde de hasar görüyormuş.gondermicem nasilsa sorunluysa kimyasal gebelik oluyor.topu topu 2 yumurtam var zaten.doktorum da aynen gerek yok dedi.

Bu arada kimyasal gebelik de olsa gebelik oluyormuş tutunuyo sonuçta değer pozitiften düşüyor. Bu da iyi bisey dedi doktorum.gebekik oluşuyor.ama yumurta sıkıntılı benim.baska hic bir sorunum yok.rahim bile kendiliğinden kalın olduğu için taze transfer yapti

Benim gittiğim doktorda bi skıntı olmazsa taze transfer yapıyor canm taze dondurulmuş araştırdığım kadarı ile ikisindede nasipte varsa oluyor öyle şeylerle kafana olumsuz fikirler yükleme doktorun ne diyorsa ona göre karar ver inşallah hepşmizin hakkında hayırlı olur

Benimde bir hafta önce opu işlemi 7 embriyo donduruldu fakat doktorum 2 reglden sonra yapalım rahim dinlensin dedi banada uzun bir süreç gibi geldi neye göre nasıl anlamış değilim çok uzun ve yorucu bir süreç Allah emeklerimizin karşılığınızı versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…