Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yattim oldu diyende var işe gittim oldu diyende var ama sen ağır kaldirma egilme uzanma çok stres yapma yiyecek lokması varsa olacak zaten inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine annesine sıkı sıkı tutunur yumoşherkese merhaba bugün transfer oldum, taze embriyo transferi oldum. Bu süreçte nasıl davranmalıyım ilk denemem biraz heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah
Ben progestan dex, corasprin kullanıcam , bide vitaminben birşey soracağım acaba transfer günü ve sonrasında hangi ilaçları kaç gün kullanıyruz?
Aminn inşallahYattim oldu diyende var işe gittim oldu diyende var ama sen ağır kaldirma egilme uzanma çok stres yapma yiyecek lokması varsa olacak zaten inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine annesine sıkı sıkı tutunur yumoş![]()
Evet imkanım var dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallahİmkan dahilindeyse dinlenın . Kollarınızı kaldırmamaya çok eğilip kalkmamaya dikkat edin duş alırsanız 2 gün sonra ılık duş alın kabız olmamak için dikkatli olun . Evın ıcınde 15 dk yürüyün yeterli olur . İlaçları duzenlı kullanın beslenmeye dikkat edın
Teşekkür ederim uygulucam, hayırlısı inşallah2 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et canım.hatta yürüyüş yap .kan dolaşımı için.bol bol su iç.10.gunden önce sakin kendin test falan yapmaya kalkışma. Akışına bırak.beslenmene dikkat et.agir işler yapma.hayirli sonuçların olsun hadi insallah
Merhaba progesteron değeriniz ve e2 transferde kaçtı acaba?herkese merhaba bugün transfer oldum, taze embriyo transferi oldum. Bu süreçte nasıl davranmalıyım ilk denemem biraz heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah