• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer günüm

2 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et canım.hatta yürüyüş yap .kan dolaşımı için.bol bol su iç.10.gunden önce sakin kendin test falan yapmaya kalkışma. Akışına bırak.beslenmene dikkat et.agir işler yapma.hayirli sonuçların olsun hadi insallah

İmkan dahilindeyse dinlenın . Kollarınızı kaldırmamaya çok eğilip kalkmamaya dikkat edin duş alırsanız 2 gün sonra ılık duş alın kabız olmamak için dikkatli olun . Evın ıcınde 15 dk yürüyün yeterli olur . İlaçları duzenlı kullanın beslenmeye dikkat edın

herkese merhaba bugün transfer oldum, taze embriyo transferi oldum. Bu süreçte nasıl davranmalıyım ilk denemem biraz heyecanlıyım hayırlısı olsun inşallah
Yattim oldu diyende var işe gittim oldu diyende var ama sen ağır kaldirma egilme uzanma çok stres yapma yiyecek lokması varsa olacak zaten inşallah mübarek günler yüzü suyu hürmetine annesine sıkı sıkı tutunur yumoş🥰🥰🥰

ben birşey soracağım acaba transfer günü ve sonrasında hangi ilaçları kaç gün kullanıyruz?

İmkan dahilindeyse dinlenın . Kollarınızı kaldırmamaya çok eğilip kalkmamaya dikkat edin duş alırsanız 2 gün sonra ılık duş alın kabız olmamak için dikkatli olun . Evın ıcınde 15 dk yürüyün yeterli olur . İlaçları duzenlı kullanın beslenmeye dikkat edın
Evet imkanım var dinleniyorum bakalım hayırlısı olsun inşallah🥰

2 gün dinlen sonra günlük hayatına devam et canım.hatta yürüyüş yap .kan dolaşımı için.bol bol su iç.10.gunden önce sakin kendin test falan yapmaya kalkışma. Akışına bırak.beslenmene dikkat et.agir işler yapma.hayirli sonuçların olsun hadi insallah
Teşekkür ederim uygulucam, hayırlısı inşallah

Ben de bugün transfer oldum. Kabız olmamak için ara öğünlerde kayısı ve çiğ kuruyemiş eklemeyi düşünüyorum. İnşallah hayırlı sonuçlarımız olsun sağlıkla büyüsün bebişlerimiz.

Back