Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oldu regl gibiKızlar bugün 5. Gündeyim adet olacakmışım gibi bel ağrım var sizde de olmuş muydu ne diyorsunuz acaba
Sonucunuz ne oldu pekiBenimde oldu regl gibi
Benim de transferin 3. Günü felan başlamıştı sanırım bel ağrım bugün 19. Günü transferin hala daha devam ediyor bazen az bazen şiddetli oluyor hatta yatamiyorum ağrısından bazen .Dediğiniz gibi adet olacakmış veya yumurtalıkları üşütmüş gibi bir hissiyat oluyor.Kızlar bugün 5. Gündeyim adet olacakmışım gibi bel ağrım var sizde de olmuş muydu ne diyorsunuz acaba
Ay bilmiyorumki tuttuğunu hissediyorum ama adet olacakmis hissi peşimi bırakmıyor sonucunuz pozitf muBenim de transferin 3. Günü felan başlamıştı sanırım bel ağrım bugün 19. Günü transferin hala daha devam ediyor bazen az bazen şiddetli oluyor hatta yatamiyorum ağrısından bazen .Dediğiniz gibi adet olacakmış veya yumurtalıkları üşütmüş gibi bir hissiyat oluyor.
Evet pozitif 24 ünde kalp atışı için gidicem.Ama bence bunlara hiç takılmayın çünkü kişiden kişiye değişiyor belirtiler hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı oluyor benim ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu tutmuştu o da ama 8. Haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum .Bu sefer de bel ağrısı göğüs ağrısı kasık ağrısı var bu da tutundu çok şükür ama bugün lekelenmem var biraz şiddetli değil akıntı ile karışık hafif ama insan yine de tedirgin oluyor.Ay bilmiyorumki tuttuğunu hissediyorum ama adet olacakmis hissi peşimi bırakmıyor sonucunuz pozitf mu
Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah test gunum yaklastikca heyecanlandim.iyice inşallah bende pozitifi görürüm ve sağlıkla ilerler sizin içindeEvet pozitif 24 ünde kalp atışı için gidicem.Ama bence bunlara hiç takılmayın çünkü kişiden kişiye değişiyor belirtiler hatta aynı kişinin gebelikleri bile farklı oluyor benim ilk gebeligimde hiç belirtim yoktu tutmuştu o da ama 8. Haftada kalp atışı durdu kürtaj oldum .Bu sefer de bel ağrısı göğüs ağrısı kasık ağrısı var bu da tutundu çok şükür ama bugün lekelenmem var biraz şiddetli değil akıntı ile karışık hafif ama insan yine de tedirgin oluyor.
Amin canım inşallah aklımı bulandırmıyım hiç sen gününü bekle yine de ama ben 5. Gün erken gebelik testinde öğrenmiştim prodictor erken gebelik testinde çıkıyorRabbim emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah test gunum yaklastikca heyecanlandim.iyice inşallah bende pozitifi görürüm ve sağlıkla ilerler sizin içinde
Benimde aklıma geldi aslında ama çift çizgiyi görmezsem çok üzülürüm şimdiden kendimi üzmek istemiyorum(((Amin canım inşallah aklımı bulandırmıyım hiç sen gününü bekle yine de ama ben 5. Gün erken gebelik testinde öğrenmiştim prodictor erken gebelik testinde çıkıyor
Aynen canım ama 7. Gün kesin çıkar artık istersen 7. Gün idrarda dene ama prodictor marka al diğerleri bazen algılamıyor yamlia negatif çıkıyor ama.prodictorda hata olmaz güzel haberlerini bekliyorumBenimde aklıma geldi aslında ama çift çizgiyi görmezsem çok üzülürüm şimdiden kendimi üzmek istemiyorum(((
Ay inşallah inşallah çok teşekkür ederimAynen canım ama 7. Gün kesin çıkar artık istersen 7. Gün idrarda dene ama prodictor marka al diğerleri bazen algılamıyor yamlia negatif çıkıyor ama.prodictorda hata olmaz güzel haberlerini bekliyorum
Doğdu 16 aylık oldu bileSonucunuz ne oldu peki
Ay maşallah darısı başımızaDoğdu 16 aylık oldu bile