- 11 Aralık 2024
- 26
- 1
- 25
-
- Konu Sahibi melisxa yuksel
Bende 17 sinde transfer oldum daha bugn duş aldım hep uzandım evde çok az dolaştım bakalm sonç ne olacak tutacak olan 48 saatte tutuyo zaten
Öncelikle geçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ben de ilk gün dinlendim ikinci gün hareket ettim evde ufak yürüyüşler yaptım. Yeri geldi yattım uzandım ama sürekli değil hiçbir ev işi yapmadım oniki günlük süreçte ama her gün evin içinde yürüyüşler yaptım. Rahime kan akışı sağlanması için hareket gerekli. Bol su içtim. Çay kahve içmedim çikolata yemedim kafeinden dolayı.Meyve ve sebze yedim ekmek öyle çok yemedim kabız olmamak için.Aktivite olarak da kitap okudum.
Bu cuma mı transfer oldunuz bende perşembe günü oldum bugün üçüncü oluyor sanırım benimdeMrb arkadaşlar bugün transfer oldum 2 tane doldurulmuş. 5.gün Embiryo transfer edildi doktorum bugün dinlenmemi yarın ise yavaş yavaş hareket etmemi söyledi siz nasıl geçirniz bu 12 günlük süreci ilk,negatif olunca bunda ayrı bi teleşlanıyorum
Bu cuma mı transfer oldunuz bende perşembe günü oldum bugün üçüncü oluyor sanırım benimde
Yani perşembe günü oldum transferi hala belirtti yok. Bu da beni. Modumu düşürüyor. Sizde nasıl var mı belirtiEvet ayın 20 si cuma nasıl gidiyo peki durumunuz transfer nasıl geçti
Yani perşembe günü oldum transferi hala belirtti yok. Bu da beni. Modumu düşürüyor. Sizde nasıl var mı belirti
Ben sürekli yattım sadece tuvalete kalkıyordum bide yemeğe kalkıyordum yemek yiyince biraz küçük adımlarla evde yürüyordum o kadarMrb arkadaşlar bugün transfer oldum 2 tane doldurulmuş. 5.gün Embiryo transfer edildi doktorum bugün dinlenmemi yarın ise yavaş yavaş hareket etmemi söyledi siz nasıl geçirniz bu 12 günlük süreci ilk,negatif olunca bunda ayrı bi teleşlanıyorum
Ben sürekli yattım sadece tuvalete kalkıyordum bide yemeğe kalkıyordum yemek yiyince biraz küçük adımlarla evde yürüyordum o kadar
İlk iki gün dinlendim , 2. Gün bi 10 dakika yürümüştüm ama 2 gün uzanmakla geçti , diğersi 3. Gün uçak yolculuğu yaptım, diğer geri kalan günler günlük işlerime aynen devam etsem de aşırı yorulmamaya özen gösterdim , mutlaka dinlendim, ani hareketlerden kaçındım.Mrb arkadaşlar bugün transfer oldum 2 tane doldurulmuş. 5.gün Embiryo transfer edildi doktorum bugün dinlenmemi yarın ise yavaş yavaş hareket etmemi söyledi siz nasıl geçirniz bu 12 günlük süreci ilk,negatif olunca bunda ayrı bi teleşlanıyorum
Benim 6. Denem bu. Yok yorulun ve yıprandım. 3. Denemem tutmuştu ama kaybettim. Ve o tutanda belirtilerim olmuştu regl ağrısı gibi falanBende de yok ama bence erken daha belirti arayıp da moralimizi düşürmeyelim hareket ediyorum kan akışı olsun diye sürekli yatmıyorum fazla düşünmemeye çalışıyorum bakalım hayırlısı bide benim 4.denemem alıştım artık herhalde bu sürece sizin kaçını denemeniz
Benim 6. Denem bu. Yok yorulun ve yıprandım. 3. Denemem tutmuştu ama kaybettim. Ve o tutanda belirtilerim olmuştu regl ağrısı gibi falan