Ama 19 güzel bi değer 10 un üzerinde daha düşükle hamile kalan varmı acaba benim 7.12Benim 19 du pozitif oğlum 17 aylık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama 19 güzel bi değer 10 un üzerinde daha düşükle hamile kalan varmı acaba benim 7.12Benim 19 du pozitif oğlum 17 aylık
Öncelikle transferiniz hayırlı olsun inşallah Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimizeDikkat et olmazsın inşallah kabızlık zorluyor bayağı
Kayseri acıbadem hastanesinde, sen nerde tedavi görüyorsun
Henüz transfer olmadımÖncelikle transferiniz hayırlı olsun inşallah Allah güzel sonuçlar nasip etsin hepimize
Benimde 5.59 çıktı ve doktorum iptal etti transferi. Pubmed de yayınlanan çalışmayı açtı ve ordan gösterdi. saglikli bir gebelik için transfer öncesi progesteron değeri 13-+5 olması gerekiyor buda en az 8-8.5 değerlerine tekabül ediyor. Bu değerlerin altında kalınca risk görüp transfer yapmıyorlar.Ama 19 güzel bi değer 10 un üzerinde daha düşükle hamile kalan varmı acaba benim 7.12
Ben oldum canım iptal olmadı hatta pozitifi de gördüm çok şükür bi sorun olmadıBenimde 5.59 çıktı ve doktorum iptal etti transferi. Pubmed de yayınlanan çalışmayı açtı ve ordan gösterdi. saglikli bir gebelik için transfer öncesi progesteron değeri 13-+5 olması gerekiyor buda en az 8-8.5 değerlerine tekabül ediyor. Bu değerlerin altında kalınca risk görüp transfer yapmıyorlar.
Yaş maşallah darısı benim başıma olsun inşallah, bu ay gene bakilacak bakalım. Ben progestan destegide alamadığım için transferden sonrasında düşündürüyor beni. Tutunduktan sonra bı kanama yara düşük tehlikesinde napicamBen oldum canım iptal olmadı hatta pozitifi de gördüm çok şükür bi sorun olmadı
Transfer günü bendenkan almadan yaptılar transferi vallaKızlar transfer günü progesteron değeri 10 un altında olup pozitif gören varmı ?
Dondurulmuş embriyo için 10 un üstünde olması gerekiyormuş benim 7.12 çıkmış değerim çok büyük etken mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Rabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ben malesef kullanıyorum sentetik hormon. Meme kanseri geçirdigim içinMerhabalar, benim de transfer günü 10.2 çıkmıştı. Biraz düşük bir değer sanırım bu da. Günde 3 kere progestan fitil alıyordum. Bu değeri görünce doktorum günde 1 kere de prolutex iğne ekledi. Sonra bakılmadı tekrar progesteron değerime. Pozitifi gördük. Şu an 6. haftadayım bakalım.
Progestan kullandın mi peki transfer öncesi?Transfer günü bendenkan almadan yaptılar transferi valla
EvetProgestan kullandın mi peki transfer öncesi?
Amin teşekkür ederim Çok geçmiş olsun size de. Allah bir daha yaşatmasın. Siz o zaman doğal kendi döngünüzle transfer oldunuz. Aslında o daha iyi. Sentetik hormon almaktan yıldım artık, tadım tuzum kaçtı. Ama bebek yeter ki iyi olsun diyorum sabrediyorum. Umarım pozitifi görürsünüz hiç de ihtiyacınız olmazRabbim sağlıkla sihhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah ben malesef kullanıyorum sentetik hormon. Meme kanseri geçirdigim için
Amin amin çok teşekkür ederim evet doğal döngümde yumurta toplama oldu ama henüz transeferim olamadı. Üç aydır progesteron düşük çıktığı için erteleniyor. Bu ay nasipse güzel çıkarsa değerim olacakAmin teşekkür ederim Çok geçmiş olsun size de. Allah bir daha yaşatmasın. Siz o zaman doğal kendi döngünüzle transfer oldunuz. Aslında o daha iyi. Sentetik hormon almaktan yıldım artık, tadım tuzum kaçtı. Ama bebek yeter ki iyi olsun diyorum sabrediyorum. Umarım pozitifi görürsünüz hiç de ihtiyacınız olmaz