Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet öyleymiş sizin kaç çıktıYaa öyle mi bilmiyordum değerin kaç olması gerektiğini
Ben şuan estrofem hap kullanıyorum haftaya kontrole gidecem o zaman da progesteron ilacına başlatır büyük ihtimalleEvet öyleymiş sizin kaç çıktı
Verdiler aslında baya da fazla günde 3 doz 2 ser tane fitil yapıyorum 2 doz prolutex iğneProgesteron içerikli ilaç vermediler mi size hap, fitil iğne tarzı
Bu değeri transfer öncesi kontrol edin benceBen şuan estrofem hap kullanıyorum haftaya kontrole gidecem o zaman da progesteron ilacına başlatır büyük ihtimalle
Kabız olmamaya çalışın, progestan ilaçları kabızlık yapıyor,erik kayısı komposto tarzı tüketinVerdiler aslında baya da fazla günde 3 doz 2 ser tane fitil yapıyorum 2 doz prolutex iğne
Hımm evet bazılarında hiç bakılmıyor onu da anlamadımDaha önceki donmuş embriyo transferinde öncelikle estrofem kullandım sonra progesteron değerime bakılmış 5 gün progesteron fitil ve iğne kullandım transfer günü bakılmadı
Olabildiğince dikkat ediyorum şurup yazdı eğer olursam diyeKabız olmamaya çalışın, progestan ilaçları kabızlık yapıyor,erik kayısı komposto tarzı tüketin
Nerede tedavi görüyorsunDaha önceki donmuş embriyo transferinde öncelikle estrofem kullandım sonra progesteron değerime bakılmış 5 gün progesteron fitil ve iğne kullandım transfer günü bakılmadı
Dikkat et olmazsın inşallah kabızlık zorluyor bayağıOlabildiğince dikkat ediyorum şurup yazdı eğer olursam diye
Kayseri acıbadem hastanesinde, sen nerde tedavi görüyorsunNerede tedavi görüyorsun
Bende İstanbul bahçecideyimDikkat et olmazsın inşallah kabızlık zorluyor bayağı
Kayseri acıbadem hastanesinde, sen nerde tedavi görüyorsun
Allah hayırla sonuçlandırsın inşallah isteyen bekleyen emek veren tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallahBende İstanbul bahçecideyim
Aminn inşallahAllah hayırla sonuçlandırsın inşallah isteyen bekleyen emek veren tüm isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip olsun inşallah
Evet benim doktorum 10 un üstünde olması gerek diyordu hatta olmayanların transferinin iptal ettiğini bile söylemişti ama nasıl bir etken olur bilmiyorum doktorunuz daha iyi bilirKızlar transfer günü progesteron değeri 10 un altında olup pozitif gören varmı ?
Dondurulmuş embriyo için 10 un üstünde olması gerekiyormuş benim 7.12 çıkmış değerim çok büyük etken mi bilgisi olan yardımcı olabilir mi
Allah Allah benim doktorumda aslında profesör yani çok iyi bi doktor neden böyle bi durumda transfer yaptı anlamadım. Sizin kaçtı peki son durumunuz nedirEvet benim doktorum 10 un üstünde olması gerek diyordu hatta olmayanların transferinin iptal ettiğini bile söylemişti ama nasıl bir etken olur bilmiyorum doktorunuz daha iyi bilir
Benim 19 du pozitif oğlum 17 aylıkAllah Allah benim doktorumda aslında profesör yani çok iyi bi doktor neden böyle bi durumda transfer yaptı anlamadım. Sizin kaçtı peki son durumunuz nedir