Transfer günü pembe leke ???

Blossom1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2021
50
38
30
Merhaba arkadaşlar ı bugün transferin 4. Günü kaşık ve bel ağrım var ama benim aklıma takıldı transferden sonra 1 buçuk saat yattım hastanede sonra idrara çıktım eve geldik araba ile 2 saat yol uzanarak geldim WC de baktım çok açık pembe leke vardı sonra herhangi bişey gelmedi sizde de olmuş muydu normal mi bu durum acaba ?

Merhaba evet çok normalmiş bende doktorumu arayıp sormuştum katater yardımıyla transfer olduğumuz için o yapıyormuş. Yani o çubuk girdiği için normalmiş endişelenmemek lazımmış. İnşallah sonuçlarımızı güzelce pozitif pozitif alırız

İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım inşallah pozitif sonuçlar görürüz amin sen transferin kaçıncı Gündesin ve akıntın varmı afedersin beyaz uzayan akıntım var anlamadım bugün başladı aknti

Cumartesi günü ayın 26sında transfer oldum canım. Progestan fitil yüzünden zaten baya ıslak geziyorum akıntıda var sanırım su gibi oluyor günlük ped yetiştiemiyorum senin ne zamandı transferin inşallah tutunur bebişler

İnşallah canım bende 25inde transfer oldum ben fitil kullanmıyorum ya iğne benimki sabah akşam fena akıntım öyle yok benim az var beyaz uzayan kokusuz bişey o kadar senin test tarihinde 8 i sanırım sana kaç embriyo konuldu canım

Toplamda 3 embriyo vardı canım 2si kaliteli dedi 2sini koydu hatta diğerini dondurmadı bile. Çok tedirginim senin kaç tane kaçıncı gün embriyosu konuldu?

Toplamda 3 embriyo vardı canım 2si kaliteli dedi 2sini koydu hatta diğerini dondurmadı bile. Çok tedirginim senin kaç tane kaçıncı gün embriyosu konuldu?
Benimde toplam 4 tane. Vardı embriyo 1 i kaliteli diğerleri ortA kalite tabi biri gitti 3 tane kaldı yani bana transfer edilen 2 tane orta kalite 3. Gün embriyosu diğeri de 5. Güne gelmeden gitti elde embriyo kalmadı karnimdakiler işte inşallah tutunurlar bana senin ki de 3. Gün embriyosu

Aynı durumdamışız hiç embriyom kalmadı benimde 3. Gün embriyosu 2 tane konuldu. Kalitelerini öyle çok açıklamadı doktor iyi güzel kaliteli dedi sadece. Ama toplam8 yumurta toplandı 5 embriyo oluşmuş 2 si gitmiş 3 kalmış ilk sonra sadece 2si transfer için olabilecek şekildeymiş yani kalitesizlermiş diye düşünüyorum. Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah. Test yaparsan haber ver canım.

Bişey dimi bana da öyle yumurta kalite değeri söylemediler benimde aklımı karıştırdılar ama biz Allah'a teslim olalım canım test gunume kadar bekleme kararı aldım hiç test yapmayacam en sağlıklısı bu bence test olunca haber veririm sana canım sende haber ver

Tamam inşallah yazacağım sana test günüm perşembe ama ben çarşamba günü idrar testi yaparım diye düşünüyorum çünkü sabrım o 1 saati beklemek için çok zorlanır panik atakta var zaten önceden öğrenmem daha iyi gibi hissediyorum. Hangisini yaparsam yapim yazacam mutlaka sende unutma canım hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah

Amin canım bende yazacam umarım Allah'ın izniyle güzel haberler veririz birbirimize

Canım benim bugün 10 gün gidip kan tahlili yaptırdım negatif çıktı inşallah sen pozitif görürsün sakın stres yapma ben stresten mahvoldum bugün çok ağladım yeni sakinledim ilk tüp bebek başarısız oldu canını yaktı baya ne diim herşeyin hayırlısı

Ah.. Üzülme diyemem üzülmekte insani. Bir şey gecikiyorsa Rabbim güzelleştiriyodur diye düşün canım. Hakkında hayırlısı buymuş diye düşün çok zor biliyorum. Ama biz kadınlar çok güçlüyüz bi sonra ki olur en güzel şekilde inşallah . Bende perşembe günü vereceğim kanı yazarım muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…