Transfer den sonra belirtiler ve yerleşme kanaması

Sinem1315

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
55
13
3
28
Merhabalar 31 ocak 2 blastokist ( 5.gun ) embriyon transfer edildim
Ve ara sira kasik , sirt ve baş agrilarim var yorgunluk
31 sayarsak bugun 4.gunum ve
Sizde tutunma kanamasi oldu mi ?
Cunku benim daha baska belirtim yok
Ve cok merak ediyorum
Ilk denemem ve surec nasil gecti sizin için
Simdiden teşekkürler

Şimdiden hayırlı olsun canım o ağrılar ilaçlardan oluyor çok normal,bende ikisin de de yerleşme kanaması oldu çok az kavherengi akıntı geldi,ama gelmeyenlerde oluyormuş,çok belirti arama canım sakin ol

Merhabalar 31 ocak 2 blastokist ( 5.gun ) embriyon transfer edildim
Ve ara sira kasik , sirt ve baş agrilarim var yorgunluk
31 sayarsak bugun 4.gunum ve
Sizde tutunma kanamasi oldu mi ?
Cunku benim daha baska belirtim yok
Ve cok merak ediyorum
Ilk denemem ve surec nasil gecti sizin için
Simdiden teşekkürler

Belirtilerimi yazmıştım zamanında. Belki yardımcı olur. 🥰

07.11.2021

Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.

Nedense ben bu gebeliğe yüzde yüz ihtimal veriyorum. Bebeğim benimle biliyorum. 🥰

08.11.2021

Dün olan belirtilerim devam ediyor.

09.11.2021

Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.

11.11.2021

Evet sürecin en güzel duygusunu bugün yaşadım. Test yaptım ve çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Çok heyecanlıyım.

Aslında test gününe kadar gebelik testi yapmayacağım demiştim. Ama eşim ikna etti beni. Ben de bu sabah çıkmasa da erken zaten deyip kendimi ikna edeceğime söz vererek test yaptım.

Şimdiden hayırlı olsun canım o ağrılar ilaçlardan oluyor çok normal,bende ikisin de de yerleşme kanaması oldu çok az kavherengi akıntı geldi,ama gelmeyenlerde oluyormuş,çok belirti arama canım sakin
Yaa Cok teşekkür ederim cevabiniz icin 😊 2 gundur kafam cok kurcalaniyordu ferahladim
Rahatladim simdi
Sizede Allah saglikli guzel omurler nasip etsin insallah

07.11.2021

Bugün transferin ikinci günü. Kasıklarımda iğne batması gibi garip bir ağrı var. Sanki adet olacakmışım gibi bir his var. Adet ağrısı değil ama hissi var. Başım dönüyor çoğunlukla.

Nedense ben bu gebeliğe yüzde yüz ihtimal veriyorum. Bebeğim benimle biliyorum. 🥰

08.11.2021

09.11.2021

Bugün transferin dördüncü günü. Baş dönmelerim azaldı. Kasıklarımda ara ara iğne batması gibi garip bir ağrı oluyor. Göğüs uçlarım çok hassas ve büyümüş. Karnımdaki çizginin rengi bir tık koyulaşmış.

11.11.2021

Evet sürecin en güzel duygusunu bugün yaşadım. Test yaptım ve çok silik de olsa ikinci çizgi çıktı. Sanırım hamileyim. Çok heyecanlıyım.

Aslında test gününe kadar gebelik testi yapmayacağım demiştim. Ama eşim ikna etti beni. Ben de bu sabah çıkmasa da erken zaten deyip kendimi ikna edeceğime söz vererek test yaptım.
Cok teşekkür ederim 🥰

07.11.2021

08.11.2021

09.11.2021

11.11.2021

Sizdede mi yerlesme kanamasi oldu mi
Ve evet cok teşekkür ederim benzer durumlar yasiyorum su an çok heyecan verici hem de endiseliyim var mi yok mi sorusu😊😊😊

07.11.2021

08.11.2021

09.11.2021

11.11.2021

Allah kucaginiza almaya nasip etsin insallah annali babali buyutsun insallah

Cok teşekkür ederim 🥰

Sizdede mi yerlesme kanamasi oldu mi
Ve evet cok teşekkür ederim benzer durumlar yasiyorum su an çok heyecan verici hem de endiseliyim var mi yok mi sorusu😊😊😊
Çok teşekkür ederim. Darısı başınıza. Bende yerleşme kanaması olmadı.☺️

Pozitif olan iki transferimde de çook hafif kahve lekelenmem oldu 7-8. Gün. Devam etmedi hemen anladım yerleşme olduğunu. Herkeste olmuyor tabi.

Pozitif olan iki transferimde de çook hafif kahve lekelenmem oldu 7-8. Gün. Devam etmedi hemen anladım yerleşme olduğunu. Herkeste olmuyor tabi.
Sizin pozitif oldu mu acaba benimde 6. Gun minnacik bir leke vardi 7. Ve 8. Gun daha fazlaydi kopkoyu bir kahverengi akinti geldi.. kesildi suan yok ama korkuyorum

Sizin pozitif oldu mu acaba benimde 6. Gun minnacik bir leke vardi 7. Ve 8. Gun daha fazlaydi kopkoyu bir kahverengi akinti geldi.. kesildi suan yok ama korkuyorum
Evet canım pozitif. İnşallah senin de pozitiftir. Korkulacak bişey değil pembe kımızı olmadıktan sonra.

Merhaba Bana 5 gün önce embriyo transferi yapıldı.Bugün erken oldu biliyorum ama kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonuç sonra araştırma yapmaya başladım ve herkes tüp bebek transferi sonrası 1 poşet ilaç iğne kullanıyormuş bana sadece folbiol ve duphaston verdi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?

Merhaba Bana 5 gün önce embriyo transferi yapıldı.Bugün erken oldu biliyorum ama kan tahlili yaptırdım ve negatif çıktı sonuç sonra araştırma yapmaya başladım ve herkes tüp bebek transferi sonrası 1 poşet ilaç iğne kullanıyormuş bana sadece folbiol ve duphaston verdi.Benimle aynı durumu yaşayan var mı acaba?
Ben 7 tane ilaç kullanıyorum
Estrofem günde 2
Duphaston günde 3
Folık asıt
Porogestan fıtıl 2 şer 2 şer
Prednol gunde 1
Prolutex iğne 1
Oksapar 06 lık günde 2 iğne
Sizin ilk denemenız mı

Back
X