• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 8. Günü

Iris-1212

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
8
2
1
28
öncelikle herkese iyi akşamlar :) bugün transferimin 8. Günü.belirtilerim adet olacakmış hissi sırt ağrısı ..taze 5. Gün embriyosu. Sabah test yaptım sonuç negatif:(( ve ardından oluşan kahverengi lekelenmeler… ilk denemem ve kafamda deli sorular.. bu süreçi bu şekil yaşayıp hamile kalan var mı ?

öncelikle herkese iyi akşamlar :) bugün transferimin 8. Günü.belirtilerim adet olacakmış hissi sırt ağrısı ..taze 5. Gün embriyosu. Sabah test yaptım sonuç negatif:KK43:( ve ardından oluşan kahverengi lekelenmeler… ilk denemem ve kafamda deli sorular.. bu süreçi bu şekil yaşayıp hamile kalan var mı ?
Transfer gününü saymayıp 8. Gün diyorsan doğrudur bence test 😕 5. Gün embriyosu imiş çünkü. Büyük ihtimal vücut regl olmaya çalışıyor canım

öncelikle herkese iyi akşamlar :) bugün transferimin 8. Günü.belirtilerim adet olacakmış hissi sırt ağrısı ..taze 5. Gün embriyosu. Sabah test yaptım sonuç negatif:KK43:( ve ardından oluşan kahverengi lekelenmeler… ilk denemem ve kafamda deli sorular.. bu süreçi bu şekil yaşayıp hamile kalan var mı ?
İlk idrarla bir daha deneyin lekelenmeler yerleşme belirtisi olabilir

5. G
ün çok erken ben 8. Gün yaptım 2 tane 5. Gün embriyosu transferi,idrar testi negatif çıktı dayanamadım kan verdim pozitif çıktı çok şükür

5. G

ün çok erken ben 8. Gün yaptım 2 tane 5. Gün embriyosu transferi,idrar testi negatif çıktı dayanamadım kan verdim pozitif çıktı çok şükür
O zaman öyledir. Sen yine de test gününe kadar kullan ilaçlarını
İlaç olarak sadece fitil kullanıyordum onuda bırakmamı istedi doktorum. 2 embriyo dondurmuştum onları tekrar transfer etmeyi düşünüyorum ama korkuyorum. Acaba çok mu erken davranıyorum

5. G

5. G

Sizinde lekelenmeler oluyor muydu

Back