• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 8.gün test yaptımmm yardımmm

nazindirella

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2022
18
19
3
31
Kızlar merhaba, bugün dondurulmuş embriyo transferimin 9. Günü çarşamba test günüm ama dayanamadım dün normal gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Normal testte böyle çıkması ne anlama geliyor ya heyecan yaptım🥺

Eklentiler

• 5D5994FA-E278-43A5-8404-2732424F64FF.jpeg
    5D5994FA-E278-43A5-8404-2732424F64FF.jpeg
    71,1 KB · Görüntüleme: 263
Kızlar merhaba, bugün dondurulmuş embriyo transferimin 9. Günü çarşamba test günüm ama dayanamadım dün normal gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Normal testte böyle çıkması ne anlama geliyor ya heyecan yaptım🥺
Maşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştı

10.gün kan testinde 14.40 çıktı değerim artar umarım :/ yarın gerçek test günüm.. şuan nasıl senin değerlerin??
Benim degerlerim 9 gün 25 ,12 gün 115 14 gün 400 du canım doktor yaptirma daha dedi kese için gün verdi 6 Nisan için, canım değerinin büyüklügu küçüklüğü önemli değil artışı önemli inşallah sağlıklı artar

Benim degerlerim 9 gün 25 ,12 gün 115 14 gün 400 du canım doktor yaptirma daha dedi kese için gün verdi 6 Nisan için, canım değerinin büyüklügu küçüklüğü önemli değil artışı önemli inşallah sağlıklı artar
Ay çok sevindim canım senin adına gerçekten inşallah sağlıkla al kucağına. Artışı görsem ben de rahatlıcam da bakalım işte bu gece bi biterse 🥺

Ay çok sevindim canım senin adına gerçekten inşallah sağlıkla al kucağına. Artışı görsem ben de rahatlıcam da bakalım işte bu gece bi biterse 🥺
Canım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekte

Canım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekte
Allah bizlere sabır versin valla canım ya gerçekten çok zor işler bir türlü sevinemiyoruz ne sonuç olursa olsun hep bi korku ah ah

Hayirli olsun bebisiniz var 🌺👼 bence testiniz bozuk degil seneler once gün icerisinde 3 tane test yapmistim farklı markalar ve biri sadece bu sekilde cikmisti kızım suan 8 yasinda erken gebelik testide degildi adetime 6 gun vardi hatta sizinki bide transfer olmus gebelik daha yüksek

Maşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştı
Allah devamını getirsin inşallah kat kat katlansin değeriniz.bende dün yaptım 20.63 çıktı kan değerim benimde tüp bebek doktor iki gün sonra tekrarla dedi Perşembe tekrar verecek inşallah artar degerim

10.gün kan testinde 14.40 çıktı değerim artar umarım :/ yarın gerçek test günüm.. şuan nasıl senin değerlerin??
İnşallah artar değeriniz bende aynıyım 12.gun kan verdim 20.63 çıktı dün vermiştim iki gün sonra tekrar verecem inşallah sizinde benmde değerim kat kat artar inşallah birbirimize dua edelim🙏

Back