- 27 Mart 2022
- 18
- 19
- 3
- 31
- Konu Sahibi nazindirella
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yaa erken gebelik testinde olsa şüpheye düşmezdim ama normal gebelik testi olunca şüpheliyim çokGölge gibi 2 ci çizgi var rabbim gönlünüze göre versin
Hayırlı olsun canımm.. bugün 10.günüm, sabah ilk idrara erken test yaptım ama çıkmadı. Demekki normal test bozuktu ne diyim..Yaa hayirli olsun bende 7. Gun yapmistimm silik cikti gidip kan verdim 158 cikmisti degerim Gidip kan ver bence
Catlatma ignesi kullanmismiydiniz bu ay?Hayırlı olsun canımm.. bugün 10.günüm, sabah ilk idrara erken test yaptım ama çıkmadı. Demekki normal test bozuktu ne diyim..
Hayır benimki dondurulmuş embriyo transferiydi çatlatma kullanmadımCatlatma ignesi kullanmismiydiniz bu ay?
Allahallahh ikinci cizgi cikmasi ilginc ozaman yinede kan ver benceee cikabilirHayır benimki dondurulmuş embriyo transferiydi çatlatma kullanmadım
Maşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştıKızlar merhaba, bugün dondurulmuş embriyo transferimin 9. Günü çarşamba test günüm ama dayanamadım dün normal gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Normal testte böyle çıkması ne anlama geliyor ya heyecan yaptım
10.gün kan testinde 14.40 çıktı değerim artar umarım :/ yarın gerçek test günüm.. şuan nasıl senin değerlerin??Maşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştı
Benim degerlerim 9 gün 25 ,12 gün 115 14 gün 400 du canım doktor yaptirma daha dedi kese için gün verdi 6 Nisan için, canım değerinin büyüklügu küçüklüğü önemli değil artışı önemli inşallah sağlıklı artar10.gün kan testinde 14.40 çıktı değerim artar umarım :/ yarın gerçek test günüm.. şuan nasıl senin değerlerin??
Ay çok sevindim canım senin adına gerçekten inşallah sağlıkla al kucağına. Artışı görsem ben de rahatlıcam da bakalım işte bu gece bi biterseBenim degerlerim 9 gün 25 ,12 gün 115 14 gün 400 du canım doktor yaptirma daha dedi kese için gün verdi 6 Nisan için, canım değerinin büyüklügu küçüklüğü önemli değil artışı önemli inşallah sağlıklı artar
Canım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekteAy çok sevindim canım senin adına gerçekten inşallah sağlıkla al kucağına. Artışı görsem ben de rahatlıcam da bakalım işte bu gece bi biterse
Sende uzulme oyuzden günlerin korkuların hiç bitmiyor sagliklo artış olsun inşallah 3 gün embriyosu benimAy çok sevindim canım senin adına gerçekten inşallah sağlıkla al kucağına. Artışı görsem ben de rahatlıcam da bakalım işte bu gece bi biterse
Allah bizlere sabır versin valla canım ya gerçekten çok zor işler bir türlü sevinemiyoruz ne sonuç olursa olsun hep bi korku ah ahCanım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekte
Senin 3 se değerlerin iyi canım benim 5.gün o yüzden doktor daha yüksek olmalıydı demişti. Bakalım yarın görücez :/Sende uzulme oyuzden günlerin korkuların hiç bitmiyor sagliklo artış olsun inşallah 3 gün embriyosu benim
Dualarım seninle inşallah iyi değerlerin olur kaçıncı embriyo taze transfer miSenin 3 se değerlerin iyi canım benim 5.gün o yüzden doktor daha yüksek olmalıydı demişti. Bakalım yarın görücez :/
Hayirli olsun bebisiniz var bence testiniz bozuk degil seneler once gün icerisinde 3 tane test yapmistim farklı markalar ve biri sadece bu sekilde cikmisti kızım suan 8 yasinda erken gebelik testide degildi adetime 6 gun vardi hatta sizinki bide transfer olmus gebelik daha yüksekKızlar merhaba, bugün dondurulmuş embriyo transferimin 9. Günü çarşamba test günüm ama dayanamadım dün normal gebelik testi yaptım. Silik çıktı. Normal testte böyle çıkması ne anlama geliyor ya heyecan yaptım
Allah devamını getirsin inşallah kat kat katlansin değeriniz.bende dün yaptım 20.63 çıktı kan değerim benimde tüp bebek doktor iki gün sonra tekrarla dedi Perşembe tekrar verecek inşallah artar degerimMaşallah kan testi ver istersen ,benimde tup bebek çok yeni benimkide 9 un kan vermiştim 25 çıkmıştı
İnşallah artar değeriniz bende aynıyım 12.gun kan verdim 20.63 çıktı dün vermiştim iki gün sonra tekrar verecem inşallah sizinde benmde değerim kat kat artar inşallah birbirimize dua edelim10.gün kan testinde 14.40 çıktı değerim artar umarım :/ yarın gerçek test günüm.. şuan nasıl senin değerlerin??