• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer 8.gün test yaptımmm yardımmm

Canım artış sağlıklı olsada ilk 3 ay hep korkuyu yasacaksin şimdi kese için gün verdiler sonra kalp için sonra genetik için hep bir korku oluyor bu tüp bebekte
İnşallah sağ salim yavrunuza kavuşun🙏 dualarda birbirimiz unutmayalim benmde kan değerim 20.63 çıktı inşallah değerim artar Perşembe tekrar verecem

Hayirli olsun bebisiniz var 🌺👼 bence testiniz bozuk degil seneler once gün icerisinde 3 tane test yapmistim farklı markalar ve biri sadece bu sekilde cikmisti kızım suan 8 yasinda erken gebelik testide degildi adetime 6 gun vardi hatta sizinki bide transfer olmus gebelik daha yüksek
Ah ah ağzından bal damlıyor canım Allah sana bağışlasın kızını💜 darısı da başımıza inşallah transferin 10.gününde tekrar erken gebelik testi yapmıştım, çizgi çıkmadı ben de kan verdim 14.4 çıktı şuan çok düşük. Yarın testi tekrarlıcaz bakalım umarım kimyasal gebelik değildir :(

İnşallah artar değeriniz bende aynıyım 12.gun kan verdim 20.63 çıktı dün vermiştim iki gün sonra tekrar verecem inşallah sizinde benmde değerim kat kat artar inşallah birbirimize dua edelim🙏
Ayyy kat kat artsın değerlerimiz yaa bol bol dua edelim hayırlısıyla alalım kucaklarımıza bebişlerimizi, çok gergin zamanlar gerçekten

Ah ah ağzından bal damlıyor canım Allah sana bağışlasın kızını💜 darısı da başımıza inşallah transferin 10.gününde tekrar erken gebelik testi yapmıştım, çizgi çıkmadı ben de kan verdim 14.4 çıktı şuan çok düşük. Yarın testi tekrarlıcaz bakalım umarım kimyasal gebelik değildir :KK43:
Moral bozmayın son ana kadar umudumuz hep olmalı o yüzden hemen karamsar olmayın inşallah değerlerimiz kat kat artar 🙏
Evet moralinizi bozmayin Allahin izniyle guzel sonuclarinizla buraya yazarsiniz.. aminn kuzum Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin.. sonuclarini yaz merak ettirme ❤️❤️

Canım düştü değerim, bıraktık ilaçları. Olmadı mayısta 3. Deneme yapılacak hayırlısıyla. Bu sefer çift embriyo bakalım…
Yaa uzuldumm🥺 hayirlisi olsun insaAllah canim. Vakti zamani varmis demekkii daha 🤲🏻 InsaAllahh ikiside tutar ozamana 😍❤️

Merhabalar, benimde dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferim oldu. 3. Denemem. İlki negatif. İkincisi kimyasal gebelik oldu. İnşallah bu sefer olur. Rabbim isteyen herkese versin. Dün 7. Günümdü 2.56 çıktı. Ne demek oluyor sizce? Çok mu erken davrandım. Yükselir mi sizce?

Allahallahh ikinci cizgi cikmasi ilginc ozaman yinede kan ver benceee cikabilir 😍
Benim ilk testim pozitif ikinci testim negatif çıktı sizce sebebi nedir resmini buraya koyuyorum aynı gün 1 saat arayla yaptim

Eklentiler

• 1649774916370647485825684966433.jpg
    1649774916370647485825684966433.jpg
    74,4 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_20220412_165606.jpg
    IMG_20220412_165606.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 55
Benim ilk testim pozitif ikinci testim negatif çıktı sizce sebebi nedir resmini buraya koyuyorum aynı gün 1 saat arayla yaptim
Valla canim bilemedimkii, kacinci gunun bugun? Ve normal gebelikmi tup bebekmii? En iyisi sabah tekrar vermen yada direk kanda baktirman canim emin olursun 🙏🏻

Back