Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirti dediğimiz hep kullandığımız ilaçlardan oluyor. Benim hiç belirtim olmamıştı.Kızlar merhaba bugün transferimin 7. Günü şimdilik sadece sol kasığıma bi anda ağrı girdi çıktı başka bi belirtim yok tedirginim 7. Gün belirti görenler oldu mu belirtileriniz neydi ?
Kanamanız ya da tutunma lekelenmesi falan oldu mu genelde 7. Gün olması lazımmış bende de hiçbir şey yok ya tedirginimBelirti dediğimiz hep kullandığımız ilaçlardan oluyor. Benim hiç belirtim olmamıştı.
Hayır hiç öyle bir şey olmadı. Lazımmış diye bir şey yok.Kanamanız ya da tutunma lekelenmesi falan oldu mu genelde 7. Gün olması lazımmış bende de hiçbir şey yok ya tedirginim
Peki hiç belirti kanama görmeyip mi hamile kaldınız acabaHayır hiç öyle bir şey olmadı. Lazımmış diye bir şey yok.
Vallahi 4 kez gebe kaldım hıc lekelenme görmedim . Herkes için aynı değilKanamanız ya da tutunma lekelenmesi falan oldu mu genelde 7. Gün olması lazımmış bende de hiçbir şey yok ya tedirginim
Biraz olsun rahatladım belirtileri hiç yaşadınız mı pekiVallahi 4 kez gebe kaldım hıc lekelenme görmedim . Herkes için aynı değil
Evet hiç belirtim yoktu hatta yine olmadı diye çok ağladım. Oğlum şuan 20 aylık. Allah nasip ettiyse zaten olacaktır.Peki hiç belirti kanama görmeyip mi hamile kaldınız acaba
Yok şuan bile yaşamıyorum hıc belirti bulantım bile yokBiraz olsun rahatladım belirtileri hiç yaşadınız mı peki