- 8 Nisan 2023
- 112
- 171
- 23
- 34
- Konu Sahibi Psikoterapist
-
İnşallah canım benim 2 değerim 74 du 3. Değer 141 4 değer salı verilecek çok heyecanlıyim ve endisileyimBen de yarın kan testi vereceğim 70 den 140 lara çıkmış olması gerekecek inşallah çıkar dua edin
Amin inşallahSenin için de kendim için de isteyen herkes için de bugün bol bol dua edicem Rabbim nasip eylesin
Kan verdiniz mi tekrarBen de yarın kan testi vereceğim 70 den 140 lara çıkmış olması gerekecek inşallah çıkar dua edin
İnşallah yukselmistir hayırlısıylaŞimdi verdim 1 saate çıkacak sonuç
Gayet iyi bugün kaçıncı gününüz175 çıktı kızlar 2 gün önce 70 idi. Bu iyi mi az mı yükseliş?
Maşallah canım gayet güzel yükselmiş artık kese için bekleyebilirsin175 çıktı kızlar 2 gün önce 70 idi. Bu iyi mi az mı yükseliş?
Hayırlı olsun bana göre iyi 74 den141 benimde yarın tekrar verecem175 çıktı kızlar 2 gün önce 70 idi. Bu iyi mi az mı yükseliş?
Canım hadi inşallah yükseliyorHayırlı olsun bana göre iyi 74 den141 benimde yarın tekrar verecem
Amin inşallahCanım hadi inşallah yükseliyorumarım keseleri de gördüğümüz haberini veriririz
Ne durumdasin canım benim değer 141 den 3gun sonra 259. 5 çıktıMaşallah canım gayet güzel yükselmiş artık kese için bekleyebilirsin
Senin kan değerin yavaş yükseliyor olabilir ya üzülme vardır bunda da bir hayır. Ben 9 haftalıkken kaybetmiştim inan ki çok zordu daha buyukken kaybedenler de var yengem 9 aylık bebeğini kaybetti doğuma giderken hem de. şimdi keseyi gördük ama hep dua ediyorum kalbi sonra duracaksa haftaya duyulmasın çünkü bağlanmak sonra kaybetmek çok çok zor. Tekrar yaşamaya gücüm yok. Senin için de hayırlısı olsun inşallah Rabbim sevindirsinNe durumdasin canım benim değer 141 den 3gun sonra 259. 5 çıktı
İnşallah Allah bağışlasınSenin kan değerin yavaş yükseliyor olabilir ya üzülme vardır bunda da bir hayır. Ben 9 haftalıkken kaybetmiştim inan ki çok zordu daha buyukken kaybedenler de var yengem 9 aylık bebeğini kaybetti doğuma giderken hem de. şimdi keseyi gördük ama hep dua ediyorum kalbi sonra duracaksa haftaya duyulmasın çünkü bağlanmak sonra kaybetmek çok çok zor. Tekrar yaşamaya gücüm yok. Senin için de hayırlısı olsun inşallah Rabbim sevindirsin
Bence de belki yavaş yükseliyor herkesin farklıymış yükselme hızı. Moralini bozma yükseliyor çok şükürSenin kan değerin yavaş yükseliyor olabilir ya üzülme vardır bunda da bir hayır. Ben 9 haftalıkken kaybetmiştim inan ki çok zordu daha buyukken kaybedenler de var yengem 9 aylık bebeğini kaybetti doğuma giderken hem de. şimdi keseyi gördük ama hep dua ediyorum kalbi sonra duracaksa haftaya duyulmasın çünkü bağlanmak sonra kaybetmek çok çok zor. Tekrar yaşamaya gücüm yok. Senin için de hayırlısı olsun inşallah Rabbim sevindirsin
Canım sen nasılsın test verdin mi tekrar?Bence de belki yavaş yükseliyor herkesin farklıymış yükselme hızı. Moralini bozma yükseliyor çok şükürDualarımdasınız burada bebek bekleyen herkes sağ salim kucağına aldığı günleri görelim inşallah aminn
Evet bugün verdim 453Canım sen nasılsın test verdin mi tekrar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?