- 8 Nisan 2023
- 112
- 171
- 23
- 34
- Konu Sahibi Psikoterapist
-
Merhaba hiç şimdiden üzülmeyin çok şükür şuan pozitif önemli olan iki katı yükselmesi. Benim 10. Gün 44 12. Gün 69 çıktı 14. Gün 133 oldu doktor kese randevusu verdi inşallah görebilirim keseyi ama doktor artıs olması önemli demişti bazılarının düşük oluyormuş. Hatta hemşire bana 18 ile öğrenen birinin sağlıklı gebelik geçirdiğini söyledi inşallah sizin de yükselir hayırlısı olsun inşallah ama şimdiden üzülüp stres yapmayın hiçMerhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem
Amin inşallah sizin de artsın keseyi görün güzel haberinizi bekliyorumm yazarsınız buraya da inşallahÇok çok teşekkür ederim umut oldunuz bana inşallah siz de keseyi görüp kalp atışlarını duyar sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Benim 11 gün 36 öğrendim 14 günü 74 çıktı. 16 günü 141 çıktı demek istediğim düşük olup yükselenlerde varÇok çok teşekkür ederim umut oldunuz bana inşallah siz de keseyi görüp kalp atışlarını duyar sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize
Bende tüp bebek ile hamileyim sizin gibi 5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş 12.gün betam 71di ve iki kat artarak devam etti hemşire neye dayanarak böyle söylemiş 2gün sonra tekrar verin 14 0 çıkması lazım şuan 7aylık hamileyim ben korkma benimde ilk denemem DiMerhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem
İnşallah çok dua et işimiz dua kaldiUmarım benim de yükselerek artar sağlıkla devam eder
Hiç korkmayın benimde 12. gün 100 çıktı değerler herkese göre değişir inşallah hayırlısı ile keseleri görürüz kucağımıza alırızMerhaba kızlar dondurulmuş 5. Gün embriyo transferimin 12. Günü bugün beta hcg baktırdım 70 çıktı değer. Hemşirem biraz düşük dedi 2 gün sonra testi tekrarla dedi. Sizde de bu durumu yaşayan olup sonra değeri yükselen bebeği olan var mı? Çok korkuyorum ilk denemem
Bende devletin acil' linde verdim bugün verdiğim kan 141cikti çok düşük değer hamile diyemem dedi bende tüp Bebek tedavisi görüyorum kanın takibi yapıyorum dedim 2 gün önce 74 du bugün de bu o zaman hayırlı olsun dedi bagzilari çok kalp krarak konuşuyor sen benim öykümü bilmiyorsun ki yorum yapıyorsunBende tüp bebek ile hamileyim sizin gibi 5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş 12.gün betam 71di ve iki kat artarak devam etti hemşire neye dayanarak böyle söylemiş 2gün sonra tekrar verin 14 0 çıkması lazım şuan 7aylık hamileyim ben korkma benimde ilk denemem Di
Aynen öyle saçma sapan insanlar var hamile diyemem ne demek Allah aşkına 5in üzeri pozitif demekBende devletin acil' linde verdim bugün verdiğim kan 141cikti çok düşük değer hamile diyemem dedi bende tüp Bebek tedavisi görüyorum kanın takibi yapıyorum dedim 2 gün önce 74 du bugün de bu o zaman hayırlı olsun dedi bagzilari çok kalp krarak konuşuyor sen benim öykümü bilmiyorsun ki yorum yapıyorsun
Aynen Allah'tan az buçuk biliyoruz yeni gelin duysa oturur ağlar vallahAynen öyle saçma sapan insanlar var hamile diyemem ne demek Allah aşkına 5in üzeri pozitif demek
Maşallah sağlıkla kucağınıza alin inşallahBende tüp bebek ile hamileyim sizin gibi 5.gün embriyosu transfer oldum dondurulmuş 12.gün betam 71di ve iki kat artarak devam etti hemşire neye dayanarak böyle söylemiş 2gün sonra tekrar verin 14 0 çıkması lazım şuan 7aylık hamileyim ben korkma benimde ilk denemem Di
Rabbım herkese nasip etsin inşallahMaşallah sağlıkla kucağınıza alin inşallahdüşük değerlerde korkutuyorlar insanları gebeliği böyle sağlıklı ilerleyenlerin yorum yapması bizim için de umut verici oluyor.
Benim de ilk denemem şükür nasıp oldu karnıma Fatiha suresi ayet Kürsi nas felak inşirah selavat okuyorum fetih suresi okuyorum oda bir işi kazanmak içinKızlar çok teşekkür ederim gerçekten moralim çokk bozulmuştu şimdi umutlandımAllah hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alacağımız günleri nasip etsin. 2 gün nasıl geçecek şimdi?
Meryem suresi okuyorum başka ne okumamı tavsiye edersiniz neler yapmam lazım ilk denemem çok tecrübesizim aşırı zor bir süreçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?