Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bendede çok kaşıntı var iğne yapıyo bwnce ama hamilesiniz galibaMerhaba ben tup bebek transferi oldum bugun 18. Gunum qma ben 1 haftadir asiri derecede kaşınıyorum bu normal mi aceba okssopar igne progesteron igne kullaniyorum bunlarda yapiyir olabilirmiki benim gibi olan oldumu
2 gunde bir kan testine gidiyorum bakalim yarin bidaha gidicem doktora soyleyecem bütün bedenim cok kotu oldu sigil gibi kasinmaktan sizinde oylemiBendede çok kaşıntı var iğne yapıyo bwnce ama hamilesiniz galiba
Aynı çok tatlı kaşınıyor bide yırtasım geliyo2 gunde bir kan testine gidiyorum bakalim yarin bidaha gidicem doktora soyleyecem bütün bedenim cok kotu oldu sigil gibi kasinmaktan sizinde oylemi
Hayırlı olsun diyim ozaman tebrşk ederim2 gunde bir kan testine gidiyorum bakalim yarin bidaha gidicem doktora soyleyecem bütün bedenim cok kotu oldu sigil gibi kasinmaktan sizinde oylemi
Bence oksapar igneden oluyor ozellikle igneden sonra daha cok kasiniyorumAynı çok tatlı kaşınıyor bide yırtasım geliyo
Siz ne durumdasinizHayırlı olsun diyim ozaman tebrşk ederim
Oksapar kullanmıyorum ya progestanda yapıyo evet iğneden sonra oluyoBence oksapar igneden oluyor ozellikle igneden sonra daha cok kasiniyorum
Ben koyulduğu günü sayarsak 4. Gündeyim nadir kasık ağrısı oluyo midem bulanıyo namaz kılarken eğilince sennn pekiSiz ne durumdasiniz
Evet malesef ki iki iğnede bana yan etki yaptı zaten yan etkilerinde var hepsinin kurdeşen gibi benim doktorum her ikisini de bırkrııp başka iğne verdiSiz ne durumdasiniz
Dikkat et cok cok benim belim agriyor ve yorgunumBen koyulduğu günü sayarsak 4. Gündeyim nadir kasık ağrısı oluyo midem bulanıyo namaz kılarken eğilince sennn peki
Hangi igneyi verdi oda acitiyor mi caniniziEvet malesef ki iki iğnede bana yan etki yaptı zaten yan etkilerinde var hepsinin kurdeşen gibi benim doktorum her ikisini de bırkrııp başka iğne verdi
Progestanın müdavili promester verdiler çok aman aman acıtmıyor kaşıntılarımda gitti hamd olsunHangi igneyi verdi oda acitiyor mi caninizi
Aynı bende gerçekten çok mücadele ediyoruz ya bi belirti istiyoruz ama samanda iğne aramak gibi bu kadar iğneye ilaca tepkileride olabiliyo ayrıştıramıyoruzDikkat et cok cok benim belim agriyor ve yorgunum
Kasinti gectiyse ne mutluProgestanın müdavili promester verdiler çok aman aman acıtmıyor kaşıntılarımda gitti hamd olsun
9 haftalığımKasinti gectiyse ne mutlu
kacinci gundesiniz
Ooo maşallah cok mutlu oldum Rabbim butun isteyenlere nasip etsin9 haftalığım
Size bisey sorucam ben cuma gunu kan verdim 239 cikti9 haftalığım
Normal iyi yani inşallah güzel süreçler geçirirsinSize bisey sorucam ben cuma gunu kan verdim 239 cikti
Pazartesi bidaha verdim 895 cikti yarin bidaha gidicem sizce saglikli bi ilerleme mi sonucu yarin gostericem ve yine doktor isterse kan vericem