• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tramvatik mast sendromu

adalet12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2016
274
79
48
34
Kızlar merhaba eşim ilişki sırasında vajinamı hissetmediğini, çok ıslak olduğunu söylemişti biraz araştırdım ve eşimde tramvatik mastürbasyon sendromu olduğunu öğrendim böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? tedavisi hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?

Kızlar merhaba eşim ilişki sırasında vajinamı hissetmediğini, çok ıslak olduğunu söylemişti biraz araştırdım ve eşimde tramvatik mastürbasyon sendromu olduğunu öğrendim böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? tedavisi hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Travmatik Mastürbasyon Sendromu’nun ilk kez 1998 yılında Dr. Lawrence Sank tarafından tanımlandığını söyleyen CİSED Başkanı Cem Keçe; “Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) bazı erkeklerin yatağa yüzüstü (yüzükoyun) pozisyonda uzanarak ve penislerini yatağa, yastığa, döşemeye ya da ellerine sürterek mastürbasyon yapma alışkanlıklarına verilen isimdir.” dedi.

Çünkü gene kimse alıntı yapmamıştı 😬

Travmatik Mastürbasyon Sendromu’nun ilk kez 1998 yılında Dr. Lawrence Sank tarafından tanımlandığını söyleyen CİSED Başkanı Cem Keçe; “Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) bazı erkeklerin yatağa yüzüstü (yüzükoyun) pozisyonda uzanarak ve penislerini yatağa, yastığa, döşemeye ya da ellerine sürterek mastürbasyon yapma alışkanlıklarına verilen isimdir.” dedi.
Bugün de aydınlandık çok şükür :ıslık:

ohoğğ buraya girince sitenin teması değişti hayırdır :KK30::KK30:
sahibindendeki günlük kiralık evlere dönmüş kırmızı kırmızı :KK8:

konuya gelince vajinayı hissetmemek neymiş yahu her gün yeni bi cinslik duyuyoruz
vajina ıslak bişey zaten, abi kuru çekmeye fazla alışmış herhalde
erkek milleti hiç kendine laf söz kondurmaz da
fışkırtman falan yoksa kabahati kendinde bulma derim
tabii en iyisini uzman bilir, muhakkak git bi uzmana danış ihmal etme

ohoğğ buraya girince sitenin teması değişti hayırdır :KK30::KK30:
sahibindendeki günlük kiralık evlere dönmüş kırmızı kırmızı :KK8:

konuya gelince vajinayı hissetmemek neymiş yahu her gün yeni bi cinslik duyuyoruz
vajina ıslak bişey zaten, abi kuru çekmeye fazla alışmış herhalde
erkek milleti hiç kendine laf söz kondurmaz da
fışkırtman falan yoksa kabahati kendinde bulma derim
tabii en iyisini uzman bilir, muhakkak git bi uzmana danış ihmal etme
doktordan randevu aldık pazartesi gidecez evet muhtemelen kuru kuru mast yaptığı için bu sorunu yaşadık eşim de bu durumun farkında sadece nasıl tedavi olunur bir bilgi almak istemiştim

Back