Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Travmatik Mastürbasyon Sendromu’nun ilk kez 1998 yılında Dr. Lawrence Sank tarafından tanımlandığını söyleyen CİSED Başkanı Cem Keçe; “Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) bazı erkeklerin yatağa yüzüstü (yüzükoyun) pozisyonda uzanarak ve penislerini yatağa, yastığa, döşemeye ya da ellerine sürterek mastürbasyon yapma alışkanlıklarına verilen isimdir.” dedi.Kızlar merhaba eşim ilişki sırasında vajinamı hissetmediğini, çok ıslak olduğunu söylemişti biraz araştırdım ve eşimde tramvatik mastürbasyon sendromu olduğunu öğrendim böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ? tedavisi hakkında yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?
Bugün de aydınlandık çok şükürTravmatik Mastürbasyon Sendromu’nun ilk kez 1998 yılında Dr. Lawrence Sank tarafından tanımlandığını söyleyen CİSED Başkanı Cem Keçe; “Travmatik Mastürbasyon Sendromu (TMS) bazı erkeklerin yatağa yüzüstü (yüzükoyun) pozisyonda uzanarak ve penislerini yatağa, yastığa, döşemeye ya da ellerine sürterek mastürbasyon yapma alışkanlıklarına verilen isimdir.” dedi.
doktora tabi gidecez ama buradan da bir fikir almamın bir zararı olmaz sanırsamDr. Google'dan değil de acaba gerçek bir doktordan mı teşhis bekleseniz?
Teşhisiniz yok ki. İnsanlar nasıl fikir verecekler? Ne söylesek yanlış olacak yani. Durumun ne olduğu belli değil.doktora tabi gidecez ama buradan da bir fikir almamın bir zararı olmaz sanırsam
ilişki sırasında eşim vajinayı hissetmiyor bi kaç dk sonra vajinayı hissetmediği için de sertleşme kayboluyorTeşhisiniz yok ki. İnsanlar nasıl fikir verecekler? Ne söylesek yanlış olacak yani. Durumun ne olduğu belli değil.
Bunlar belirtileriniz işte. Bu belirtileri uzman bir doktora anlatıp teşhis almanız gerekiyor.ilişki sırasında eşim vajinayı hissetmiyor bi kaç dk sonra vajinayı hissetmediği için de sertleşme kayboluyor
evet haklısınız da böyle bir durumla karşılaşan oldu mu diye merak ettim sanırsam yanlış yaptımBunlar belirtileriniz işte. Bu belirtileri uzman bir doktora anlatıp teşhis almanız gerekiyor.
seksolog , fantezişist ve fetişist arkadaşları da beklemek istiyorum benHemen cinsellik terapisti, ürolog ve jinekolog arkadaşları çağıralım sizden eğitim alsınlar. İki yazı okuyarak teşhis koymak büyük başarı çünkü.
doktordan randevu aldık pazartesi gidecez evet muhtemelen kuru kuru mast yaptığı için bu sorunu yaşadık eşim de bu durumun farkında sadece nasıl tedavi olunur bir bilgi almak istemiştimohoğğ buraya girince sitenin teması değişti hayırdır
sahibindendeki günlük kiralık evlere dönmüş kırmızı kırmızı
konuya gelince vajinayı hissetmemek neymiş yahu her gün yeni bi cinslik duyuyoruz
vajina ıslak bişey zaten, abi kuru çekmeye fazla alışmış herhalde
erkek milleti hiç kendine laf söz kondurmaz da
fışkırtman falan yoksa kabahati kendinde bulma derim
tabii en iyisini uzman bilir, muhakkak git bi uzmana danış ihmal etme