- 2 Ekim 2009
- 670
- 0
-
- Konu Sahibi yaprak_sarma
yapmayı bilen kimse yokmu ya çok beğendik bilen birini bulamadık
canım ucu tığ gibi şişler var sanırım onunla yapılıyor benim bildiğim kadarıylada adıda tunus işi geçiyor vıdeo ekleyemiyorum ama tunus işi dıye ararsan vıdeo anlatımları var
rıca ederım canım umarım yardımcı olmusumduryerimseniben
Aslında aradıgım örgü bu degildi:hulya:ama bunu ilk kez gördüm ve çok hoşuma gittizemuszemus çok teşekkür ederim Canan hanımopuyorumnanaktan eklediğim battaniyeni,n nasıl örüldügünü bilen varsa yinede yardımları bekliyorum:kedi:
rica ederim canım bende çok seviyorum bu modeli naptın yaptınmı battaniyeyi nasıl oldu?
yok canım başlamadım dahaohaoldumsmile herkes kafamı karıştırıyor:umursamaz:ne gerek varmış falan filanalsanaalsanasmileama ben istiyorum örmekopuyorumnanaktanbunun için dışarı çıkıp ip almam gerek:hulya:ayy iyice tembelleştim kendimden sıkıldım valla-tatlicadiarzu-
yok canım başlamadım dahaohaoldumsmile herkes kafamı karıştırıyor:umursamaz:ne gerek varmış falan filanalsanaalsanasmileama ben istiyorum örmekopuyorumnanaktanbunun için dışarı çıkıp ip almam gerek:hulya:ayy iyice tembelleştim kendimden sıkıldım valla-tatlicadiarzu-
canım içinden yapmak geliyorsa kımseyı dınlemelmaz:ve yap hevesini kırmalarına izin verme bende çok severim böyle şeyleri yapmayı ben motifli örmüştümm ama bebeğime nasip olmadı kullanmak sen yap bebegın umarım saglıklı gunlerde kullanır o tembellik hamılelıkte oluyor canım takma sen hayırlısıyla bebegını kucagına alman dılegıyle canımm
bahane arama kıss yap işte öğrenirsen banada tarif et bende yapıyım yada hazır öğrenmişken bi tanede bana yappkaydirigubbakcemile3