trakyalı mart 2009 anneleri el kaldırsın:)

annetugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
100
0
41
arkadaşlar merhabalar ben trakyalı deilim ama çorluda yaşıyorum isterseniz sizde buralardaysanız görüşelim ne dersiniz bebişlerde kaynaşırrrkaydirigubbakcemile

abe ben niye yokum be yav keşke bende trakyalı olsaydım:):):)

yer değiştirelim nolurrrrrrr ben ankaralıyım ankara aşkıyla yanıp tutuşuyorum buralarda:gitme: ama sen gel bizim trakyalılar arasına yine ankaraya gelincede senle görüşürüzopuyorumnanaktan

en trakyalıyım ama istanbulda yaşıyorum.çorluyuda iyi biliyorum..yarısı akrabadır bana ...ailem burda ama severim oraları ...

selam ben yarı trakyalı sayılırım çanakkale oturuyorum yakın sayılır . ne güzel istanbullu arkadaşlar buluştular özendim valla uzak gidemedim. tekişrdağda buluşma olursa belki gelebilirim bana daha yakın

olur tabi canım bakalım bi görelim kaç kişiyiz buluşuruz çok ta mutlu olurum:teytey:

en trakyalıyım ama istanbulda yaşıyorum.çorluyuda iyi biliyorum..yarısı akrabadır bana ...ailem burda ama severim oraları ...

nerdeydin be güzelim şimdiye kadar ben burda yalnızım kimsem yok:sm_confused: ailem ankarada bakıcı aramaktan helak oldum şükür buldum daha önce tanısaydım sen yardımcı olurdun heraldea.s

nerdeydin be güzelim şimdiye kadar ben burda yalnızım kimsem yok:sm_confused: ailem ankarada bakıcı aramaktan helak oldum şükür buldum daha önce tanısaydım sen yardımcı olurdun heraldea.s

ne bakıcısı gönder kızı biz bakarız kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…