trakyalı mart 2009 anneleri el kaldırsın:)

annetugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
100
0
41
arkadaşlar merhabalar ben trakyalı deilim ama çorluda yaşıyorum isterseniz sizde buralardaysanız görüşelim ne dersiniz bebişlerde kaynaşırrrkaydirigubbakcemile

abe ben niye yokum be yav keşke bende trakyalı olsaydım:):):)

yer değiştirelim nolurrrrrrr ben ankaralıyım ankara aşkıyla yanıp tutuşuyorum buralarda:gitme: ama sen gel bizim trakyalılar arasına yine ankaraya gelincede senle görüşürüzopuyorumnanaktan

en trakyalıyım ama istanbulda yaşıyorum.çorluyuda iyi biliyorum..yarısı akrabadır bana :p ...ailem burda ama severim oraları ...

selam ben yarı trakyalı sayılırım çanakkale oturuyorum yakın sayılır . ne güzel istanbullu arkadaşlar buluştular özendim valla uzak gidemedim. tekişrdağda buluşma olursa belki gelebilirim bana daha yakın

selam ben yarı trakyalı sayılırım çanakkale oturuyorum yakın sayılır . ne güzel istanbullu arkadaşlar buluştular özendim valla uzak gidemedim. tekişrdağda buluşma olursa belki gelebilirim bana daha yakın

olur tabi canım bakalım bi görelim kaç kişiyiz buluşuruz çok ta mutlu olurum:teytey:

en trakyalıyım ama istanbulda yaşıyorum.çorluyuda iyi biliyorum..yarısı akrabadır bana :p ...ailem burda ama severim oraları ...

nerdeydin be güzelim şimdiye kadar ben burda yalnızım kimsem yok:sm_confused: ailem ankarada bakıcı aramaktan helak oldum şükür buldum daha önce tanısaydım sen yardımcı olurdun heraldea.s

nerdeydin be güzelim şimdiye kadar ben burda yalnızım kimsem yok:sm_confused: ailem ankarada bakıcı aramaktan helak oldum şükür buldum daha önce tanısaydım sen yardımcı olurdun heraldea.s

ne bakıcısı gönder kızı biz bakarız kaydirigubbakcemile3

X