Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım nasıl olalım
iş ev arası gidip geliyorum
hmm çalışıyosun da olsun bugün pazar dinlenirsin en azından nazalp bu konuyu geyik sohbetine taşımazlarmı kazene msj attm ama taşınmadı kime yazmam gerek:26:
nazlım seni gördüğüme çok sevindim canım kimse yok artık öksüz kaldım buralarda kendi kendime takılıyom öleiklimde yok patikte sende çok özledim eski günlerimizi nasılsın canım iyimisin işler nasıl gidiyo bende çalışmaya başladım haftanın 3 günü işe gidiyorum
nazlım seni gördüğüme çok sevindim canım kimse yok artık öksüz kaldım buralarda kendi kendime takılıyom öleiklimde yok patikte sende çok özledim eski günlerimizi nasılsın canım iyimisin işler nasıl gidiyo bende çalışmaya başladım haftanın 3 günü işe gidiyorum
masumum aşkom benimmm bende özledim seni çokk dimek çalışıyosun o nerden çıktı kız ufaklığa kim bakıyo bende benmm kuzuyla uğraşıyom vakit çabucak geçiyoo büyüdüük baya agulanıyoz sesli gülüyozz çok özledim szi yaa nazalpi iklimiii amma sohpet edıyodukk çok çok öpüldünüz
valla benimde artık hiç giresim yok
sizde yoksunuz bayadır girmiyordum
demek çalışıyon ha hadi bakalım canım
allah kolaylık versin
hah böyle hemen damlarım adımı duyunca
nassınız patişkom,demek bebiş iyi çok sevindim valla
öpüyorum canım