Trakya

edirne kalp edirne kalp<3 <3 süper medeni insanlara sahip yüksek kaliteli öğrenci şehri.Soğuğuna ve sıcağına laf yok tabi :)Ben de Biyoloji bölümünde okuyordum 3. sınıfa geçtiğim sene gelecek kaygısı sebebiyle bıraktım istanbulda özel bi üni.ye geçtim genetik ve biyomühendislik bölümüne ama çok özlüyorum!Hele fen edebiyat 1 tanedir,en süper insanlar hep fen edebiyattadır,mükemmel insanlarla tanıştım yaşadım,yorulmaz büfede doydum bar fly'da eğlendim..çok çok çok şanslısın Trakya öğrencisine değer veren kaliteli eğitim veren bir okuldur.insanı çilekeş yapar derbeder yapar derslerin ağırlığı ama eğitimine laf yok.Birgün eve çıkmayı düşünürsen de en öğrenci durakları ayşekadın-vali konağı hattıdır ben megaparkta oturuyordum çok çok memnundum minibüsün dolu geçmesi poblemi dışında,ilk senemde de tam ayşekadın kampüsünün yanında adres pansiyonda kalıyordum ama tavsiye etmiyorum vize final zamanı bile çok gürültülü valikonağı-mega-baca-migros en iyi bölge bana kalırsa.erkek arkadaşımda orda zaten şimdiboshayallersmile okulu uzadı üstelik seninle aynı binada o da arkeolojiden mezun oldu geçen sene(belirtmeden geçemedim:) ) ordaki kızlardan çok çekiyorum ya bi ara baskın yapmam gerekiyor:1ninca:

Ahh ahh memleketimin üniversitesi:) öss ye hazırlanma döneminde orayı tercih etmeyi hiç düşünmesemde bahar şenliklerini hep sevmişimdir:)

canım aynı kampüsteyiz ben de sınıf öğretmenliğinde okuyorum a.s alıştın mı Edirne'ye?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…