Trakya Üniversitesi yurt fiyatları

qhost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
51
0
36
Bursa
edirnede böte kazandım arkadaşlar ama bnm şu anda tek derdim yurt merkezde yurt fiyatları nasıl temizlik açısından fln nasıl merak ediyorum özel ve devlet yurdu olabilir bilgisi olan varsa yazabilirmi

Ben Edirne'de yaşıyorum ve bu sene bende Trakya Üniversitesindeyim.Denildiği gibi Zeynep Kız Öğrenci yurdu çok iyi imkanınız varsa orayı öneririm.

Ben Edirne'de yaşıyorum ve bu sene bende Trakya Üniversitesindeyim.Denildiği gibi Zeynep Kız Öğrenci yurdu çok iyi imkanınız varsa orayı öneririm.

en fazlası 5bine kadar gözden çıkardık durumumuz o kadar iyi deil abimde ünide okuyo ve kardeşim sbs ye hazırlancak siz düşünün işte :) burs çıkma olasılığı olurmu acaba kayıt zamanımı yurt baksak daha önceden ayarlasak mı ?

kızlar aman dikkat yıllık denirin altını kurcalayın ynı hataya düştüm bende ama 12 aylık ödeme değil 10 ay üzerinde hatta bazı yerler 9 aylık yani 9000tl için 1000 tl aylık çok aman çok dikkat

Bende bu yıl trakya üniversitesi kazandım. Açıkçası ailemin durumuda müsait değil ama oranın devlet yurdu da nasıldır bilemiyorum. Daha önce bunları yaşayan birisinden fikir almak istedim açıkçası :/

canım bir kırklarelideyiz edirne arası 40 dk filan. geçen sene yazmıştım buraya ama yeni açılan yerler de var belki daha uygundur.ünisite diye bir tesis açıldı biraz lüks gibi duruyor ama fiyat konusunda bilgim yok.
serap kız yurdu var arkadaşım kalıyordu memnundu.
devletler geçen sene yenilenmişti sanırım bir arkadaşım da devlette kalı kötü değildi.yemeği var güvenlik önlemleri iyiymiş parmak iziyle gidiliyormuş içeri hatta kantini varmış. ben istanbuldayım yarı özelde kalıyorum okul yurdu yemek yok güvenlik az kantinsiz az bir para ödüyorum ama keşke bunlar da olsaydı.genel olarak edirne iyidir her anlamda.
kiralar biraz yüksek çevresine göre.eğer arkadaşın varsa öğrenci evi de araştırabilirsin.
hangi şehirden geliyorsun ve hangi bölüm ?

Canım İstanbulda oturuyorum ben.Dün gittik baktık Edirneye :) Güzel bir yer, beğendim. Gerçi iklimi biraz zorlayacak sanırım ama alışacağıma inanıyorum. Serap kız yurduna bende baktım güzel, ancak temizliği yapılan yer olsun istedik biz ve epey yüksek bir fiyat verdi. Bir çok yere baktık Özellikle 2 tanesinde hiçbir şey olmamasına rağmen 4000 lira yüksek geldi bize. Bir yerde karar kıldık herşeyi var sadece yemeğini ben yapacağım. Fiyatını da diğerleriyle kıyaslayınca bayağı ucuza geliyor. Senin kaldığın yer içinde bir şey diyemiyorum çünkü İstanbul belirsiz bir yer :) Bu arada sınıf öğretmenliği okuyacağım inşallah :)

Çok iyiymiş.Yemek konusunda alışkınsan hiç sıkıntı çekmezsin dışarıdan yemek yemek her zaman iyi bir seçim değil zaten.Bizim öyle imkanımız olmadı pek bütün sene hazır yemek okul yemeği.En sevdigim yiyeceklerden bile soğudum yemekhaneler yüzünden.
Beğenmene çok sevindim kışı çok sert değil Trakya'nın ben haftasonları çok sık gelmiştim 2 saat diye özellikle kışın İstanbul kara gömülürken bizim buralarda bişey yoktu.Ayşekadındasın sanırım çok güzel bir bölüm.Hayırlı olsun tekrar

canım tam emin değilim ama kosova yerleşkesinde eğitim fakültesi. ayşekadının üst tarafı. Yemek konusuna meraklıyımdır. Alışık değilim ama hevesliyim. Annem bugün biraz geri adım attı ama hayırlısı olsun demekten başka çarem yok :)

farklıymış demek yeri .olsun güzeldir edirne hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…