Trakya üniversitesi Edirne Burun Estetiği

Merhaba!
Bende serkan baltaya oldum ameliyatımı geçen sene 9 aralıkta yani tam 1 senelik burnum var.
İlk bi kaç ay çok memnunken şişlikler indikçe memnuniyetim azaldı önümüzdeki hafta kontrole gitmeyi düşünüyorum.
Memnun olmadığım durum ise önden bakıldığında burun ucum sarkık duruyor. Tabiki bu ilk zamanlar böyle değildi.Şişlikler indikçe belli olmaya başladı 6. ay kontrolumde doktorum bir sene olmasını bekle düzelcek dedi ama düzcek gibi değil.
Birde ön profilden burnumun yarısından itibaren fotoğralarda garip bir görüntü görüyüyorm tabi ki aynaya bakıncada aynı durum söz konusu.
Yandan ise hiç bir şekilde sorun yok. Ama ön profil acayip derecede canımı sıkıyor.

Ön profilden daha net bir foto koyarmısın?

Üzüldüm yaşadığın soruna,,umarım hallolur görmek isterdim bende yükleyebilirsen

Eklentiler

• image.jpeg
    46,8 KB · Görüntüleme: 777
Benim durumum da iyi.. 6 Aylıgım isteyen olursa yollarım foto:) Limonlu kek Serkan Hoca yardımcı olacaktır git görüş.

Bende merak ettim yollarsan sevinirim:)
Keşke daha önce gitseydim serkan hocaya tekrardan rahatsız olduğum kısımdan ameliyat olcağım beni hayal kırıklığına uğratmadı mutluyum :)
Past-el burnun çok güzel olmuş maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…