Resim paylaşırmosınızTrakya üni. İyi bi hastanedir. Bende şubat 11 de burun amlyti oldum serkan hoca bu konuda iyidir bende onunla knsgtumda günleri doluydu maalesef akrabamda serkan hoca da oldu ben dr.hakan fatih merev de oldum o da ayni sekil çok ilgili bir dr ve super bir burun yaptı banada.sen çabuk karar vermissin ben iki sene önce olcaktim para mevzusu caydrmisti beni sağlığın iyicene elden gitmeye başlayınca hem oldum geçmiş olsn dizede iyi Sevim yapmissnz
Merhaba, bende Tekidağlıyım estetik olmak istiyorum Serkan Balta aklıma yattı yorumların bulunduğu linki bulamadım paylaşabılır mısın? birde fiyat ne kadar ödediğini sorabılır mıyım yenı burnun cok guzel olmuş..:)Bugün burun ameliyatımın 10.günü..burun zor iş..ben yıllardır sağlıklı nefes alamıyordum burnumdan ayrıca kemikte eğrilik ve kemerde cabası..sağlk olmasa en başta böyle bir işe girilir miydim bilmem ama iyiki de girmişim,yapmışım diyorum şimdi ..doktor seçmek zor güven duymak çok zor..bende çok araştırdım tabi istanbul tekirdağ bulunduğum çevre fiyatlar hep değişken..kbb mi estetik cerrah mı diye düşündüm önce sonra dedim ki estetik cerrah olmalı çünkü bir estetik cerrah dış görünüm kadar burnun işleviyle de ilgilidir..yarım sene düşündükten araştırdıktan sonra belkide benm şansım edirne tıp fakültesi formuna bakmamla başladı..bir doktor var adı Serkan Balta..bir tane olumsuz yorum yok..bilirim yorumlar çok önemlidir insan için...sonrası görüşmek için aradım ve gittim yaklaşık 10 gün sonrasına ameliyat tarihi verdi..verdiği güven inanılmaaz ..ameliyattan sonraki ilgisi aklıma takılan her soruyu itinayla cevaplandırdı..hala da öyle...alçı tampon dikiş alırken gösterdiği hassasiyet özen tek kelimeyle mükemmel bir doktor..onuncu günümde olmama rağmen şişliklerim olmasına rağmen biraz bu halimi bile çok sevdim..daha da iyi olacağını söyledi gün geçtikçe biliyorum çünkü güveniyorum doktoruma..kısacası aklında olan yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyen güven veren işinde başarılı bir doktor arıyorsanız diye yazdım bu formu..belki birilerine yardımcı olur yazdıklarım diye..Sorusu olan çıkarsa yardımcı olabilirim seve seve
Çok güzel olmuş bende arastırıyorum en kısa surede olucam sağlıklı yaşamlar..:)Bunu da şuan sizin için çektim yakından ve net tabi hala siz burun ucu en son iniyomus ama bu halinden bile çok memnunum
Merhaba bende serkan balta fanatiklerindenim:) en son burun revizyon ameliyatımı yaptı benimde nefes problemim vardı ameliyatımın üzerinden 5 hafta geçti hala nefesim açılmadı merak ettigim sizin açıldımı ve ne kadar zamanda açıldı burnumun şişlikleri hala olmasına ramen burun şeklim harika herkese tavsiye ederim serkan bey harika bir doktorBugün burun ameliyatımın 10.günü..burun zor iş..ben yıllardır sağlıklı nefes alamıyordum burnumdan ayrıca kemikte eğrilik ve kemerde cabası..sağlk olmasa en başta böyle bir işe girilir miydim bilmem ama iyiki de girmişim,yapmışım diyorum şimdi ..doktor seçmek zor güven duymak çok zor..bende çok araştırdım tabi istanbul tekirdağ bulunduğum çevre fiyatlar hep değişken..kbb mi estetik cerrah mı diye düşündüm önce sonra dedim ki estetik cerrah olmalı çünkü bir estetik cerrah dış görünüm kadar burnun işleviyle de ilgilidir..yarım sene düşündükten araştırdıktan sonra belkide benm şansım edirne tıp fakültesi formuna bakmamla başladı..bir doktor var adı Serkan Balta..bir tane olumsuz yorum yok..bilirim yorumlar çok önemlidir insan için...sonrası görüşmek için aradım ve gittim yaklaşık 10 gün sonrasına ameliyat tarihi verdi..verdiği güven inanılmaaz ..ameliyattan sonraki ilgisi aklıma takılan her soruyu itinayla cevaplandırdı..hala da öyle...alçı tampon dikiş alırken gösterdiği hassasiyet özen tek kelimeyle mükemmel bir doktor..onuncu günümde olmama rağmen şişliklerim olmasına rağmen biraz bu halimi bile çok sevdim..daha da iyi olacağını söyledi gün geçtikçe biliyorum çünkü güveniyorum doktoruma..kısacası aklında olan yaptırmak isteyen ama cesaret edemeyen güven veren işinde başarılı bir doktor arıyorsanız diye yazdım bu formu..belki birilerine yardımcı olur yazdıklarım diye..Sorusu olan çıkarsa yardımcı olabilirim seve seve
senin burnunun yeni fotolarını merakla bekliyorum benim ikinci ameliyatım olacak bu :) Burun incelecek kalın çünkü geniş... Senin suan asırı sistir gececektir. :)Henüz bir ay olmadı benimde nefesim tam olarak açılmış değil tabiki henüz erken burnun içi iyileşmedi ki henüz geçmesini beklicez sabırla geçmiş olsun sizede çok evet serkan bey iyi bir insan herşeyden önce çok ta iyi bir doktor birinci ayımda kontrole gidicem iç muayneyi yapıcak o zaman bakalım