Tükiye de arabaya ihtiyacimiz v ar ve onun icin geliyoruz. Türkiye de neler neler var bilmiyorsunuz ben her sene görüyorum, gecen yaz 2009 ailemi polisler durduruyor ve bunu kac sefer yasadik!!! abi radardan gectin, hiz yaptin!!! ama resimi isteyince yok bisey...eline biresy verdinmi ohhhh ne güzel...neden bizi yabancilari durduruyorlar???
Heryerde trafik kurallarina uymayanlar vardir yok demedim zaten ama Türkiye'de bu cok fazla...ben fransayi bilirim, almanya yi bilirim ve arabayla gelirken avrupa ulkelerinden gecerken görüyorum, genel olarak kurallar oturmus, insanlar dikkat ediyor ama ben bunu tr de göremedim henüz!!! ve üzülüyorum bu duruma...
Gecen yilbasi tr deydim ve yanimdan gecen arabaya dikkat ttimde kemer takilmamis ve kimdi o biliyormusunuz??? polisti!!! genel olarak diyorum hala ordaki insanlar oyle alismislar ama bizlere acayip gelyior!!!
sevgili aşkısı arkadaşım maşallah avrupalı olmuşsun çok yakışmış ama biz türkler naaparsın böyleyiz kural tanımayız ışık yaya kemer dinlemeyiz ezip geçeriz ha bide senin gibi gün görmüş avrupalı yabancı plakalı araçları gördüğümüzde sıkıştırırzı hatta suyunu çıkarmaya çalışır ezeriz bunları söylememizi bekliyorsun sayın aşkısı çok yazık gelmeyin ozaman kardeşim benim güzel ülkeme siz sayın avrupalılar bu trafiğe katlanamıyorsanız işte uçak seferleri var neredeyse her st var artık ayrıca belliki kurala diyen siz kuraldan bihabersiniz ister çift şerit ister tek şeritli yolda araba 120 hız yapmaz yapmamalılmaz:
Tükiye de arabaya ihtiyacimiz v ar ve onun icin geliyoruz. Türkiye de neler neler var bilmiyorsunuz ben her sene görüyorum, gecen yaz 2009 ailemi polisler durduruyor ve bunu kac sefer yasadik!!! abi radardan gectin, hiz yaptin!!! ama resimi isteyince yok bisey...eline biresy verdinmi ohhhh ne güzel...neden bizi yabancilari durduruyorlar???
Heryerde trafik kurallarina uymayanlar vardir yok demedim zaten ama Türkiye'de bu cok fazla...ben fransayi bilirim, almanya yi bilirim ve arabayla gelirken avrupa ulkelerinden gecerken görüyorum, genel olarak kurallar oturmus, insanlar dikkat ediyor ama ben bunu tr de göremedim henüz!!! ve üzülüyorum bu duruma...
Gecen yilbasi tr deydim ve yanimdan gecen arabaya dikkat ttimde kemer takilmamis ve kimdi o biliyormusunuz??? polisti!!! genel olarak diyorum hala ordaki insanlar oyle alismislar ama bizlere acayip gelyior!!!
Bu konu aslinda Türkiye icin büyük bir dert!!!! benim icimde de bir dert, tartismak istiyorum....SAKIN UZERINIZE ALINMAYIN, GENEL KONUSACAGIM
Türkiye trafigi berbat!!!! Neden??? Kimse trafik kurallarina uymuyor, diger sürücülere saygi duymuyor, ne olursa olsun bu yol benim deyip atliyorlar yola!!! Kemer yok, güvenlik yok, kurallara uymak yok...daha ne sayayim... o kadar cok varki... Neden insanlar birazcik olsa dikkat etmiyorlar, kazalar o zaman azalir belki???? Ehliyeti kursa gitmeyerek satin aliyorlar ama hic bir bilgi YOK!!!!! Hic bir ders YOK!!!! Kaygan yolda araba nasil kullanilir?? Karli yolda, yagmurlu yolda??? bilmiyolar ya da yapmiyorlar!!!!
Kirmizida durursun, "kardesim ne duruyorsun" derler, korna calarlar yada isiga hic bakmadan devam ederler!!! Herkes oyle yapsa trafik berbat olur...ki oyle oluyor orda malesef!!!!
Bir avrupali olarak ta cok sikayetlerim var. Her sene nerdeyse Türkiye ye vatanimiza arabayla gidiyoruz. Ama iskence cekiyoruz, yetmiyor yabanci ülkelerde cektigimiz zaten....Yabanci plakan varsa sikistirilar seni, eeeeee avrupali.....kac sefer geldi basimiza!!!! ya insan deli oluyor yaaaaaaa
Sizler, hele ki ist yasayanlar, neler düsünüyorsunuz, avrupadakiler, buyrun tartisalim konusalim.....
ben sinirlendim zaten simdiden....kötükedihüsoklava:
Direksiyon başında artislik yapan çok bu memlekette.. Çok üzgünüm çoook
Türkiye'de neler var neler görmüyormuyum? Allah aşkına sizin senede bir geldiğiniz ülkemde ben 43 yıldır hemde İstanbul gibi bir metropolde yaşıyorum. Ülkem insanlarını da, kurallarını da sizden daha iyi bilirim.
Merak etmeyin radar yüzünden sırf siz (sizin tabirinizle) yabancıları durdurmuyorlar. Radara yakalananları durdururlar, ister yabancı olsun ister bizler olalım. Afedersiniz ama hız yaptığınızın resmini nasıl çekecekler bunu anlamadım ben.
Ayrıca trafik cezalarında ceza ile birlikte resmi yollanıyor, itiraz ederseniz resmi size veriyorlar.
daha dün fransa dahil bir kac ülkeyi iceren seyahatten döndüm...
özellikle fransa da trafik kurallarina uyuldugu ve trafigin düzenine asla katilmiyorum... gözlerim yuvalarindan firladi... adamlar sanki carpisan arabalara biniyorlar... 2 farkli sehirde 2 kez gözümüzün önünde arabalar öndekine carpti ve öyle alismislar ki hic biri durmadi bile. ne carpan ne carpilan.. sadece elle isaretlesip yollarina devam ettiler...
üstelik özellikle paris te tamponu saglam araba sayisi cok az .. eeee peki bunlar kurallara cok uyuldugu icin mi oluyor :roflol:
ayrica yazilarinizda kendinizi türk olarak görmediginizi fartkettim... siz kendinizi avrupali olarak degerlendirir, sonra türkler türkiye de size sizin davrandiginiza karsilik davraninca da ee biz türk degil miyiz.. bize neden yabanci muamelesi yapiliyor dersiniz... muamma yani turkbayragi
en TürkÜm buna kesinlikle bisey diyemezsiniz, olmasaydim coktan vatandasliktan cikmistim!!!
Ben Paris i de biliyorum, evet orda arabalar ayni ist daki gibi...orasi öyle, sadece tÜrkiye´de bu sorun var demiyorum ki zaten...Mesela Almanya da adamlar arabali cok hizli kullaniyorlar orda da o var ne yapalim...ama Türkiye benim memleketim, ve orda bu tür seyler de var, bu büyük bir sikinti, problem ve bunu cözmek lazim dioyorum
Herkes beni yanlis anliyor
Ama Türklügüme kesinlikle laf edemezsiniz arkadaslar...lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?