Ben de deprem korkusu yüzünden günlerimi mahvediyorum kafayı yemek üzereyim, sanırım ben de psikiyatrise gideceğimKendi kendinizi telkin edemiyorsanız destek alın , mesela ben deprem korkusu yüzünden psikiyatriste başladım .
Aynı Cahil cesaretini ben yaptım. Perşembe ehliyetimi aldım.2 gün sonra cumartesi akşam üzeri yola çıktım. Gece gece otobanda şehirler arası yolculuk ysptım.O değil de eşin cahil cesaretiyle sırf kullana kullana öğrenirim ya deyip kendini otoban gibi extra dikkat isteyen, arabaların 200bastığı (malesef sen dikkat etsen yanındaki basıyor) yoğunluktaki yola nasıl çıkıyor? Sen neden yanında gidiyorsun? Sinek gibi ezilir allah korusun. Bu dediğimi yanlış anlamamanı umuyorum.
Çünkü bu araba evet pratikle kullanılıyor ama otoban bambaşka bir yer. Tırı, kamyonu, otobüsü, otomobili aynı anda karışık seyir halinde. Ehliyet arabayı kullanmıyor. Eşin şehir içinde pratiğini arttırmadan otobana çıkmasın mümkünse.
3 aydır şehir içinde neredeyse her gün kullandı. Ayrıca daha önce de 6 saatlik yolu kendi başına geldi. Ben korkuyorum yine deO değil de eşin cahil cesaretiyle sırf kullana kullana öğrenirim ya deyip kendini otoban gibi extra dikkat isteyen, arabaların 200bastığı (malesef sen dikkat etsen yanındaki basıyor) yoğunluktaki yola nasıl çıkıyor? Sen neden yanında gidiyorsun? Sinek gibi ezilir allah korusun. Bu dediğimi yanlış anlamamanı umuyorum.
Çünkü bu araba evet pratikle kullanılıyor ama otoban bambaşka bir yer. Tırı, kamyonu, otobüsü, otomobili aynı anda karışık seyir halinde. Ehliyet arabayı kullanmıyor. Eşin şehir içinde pratiğini arttırmadan otobana çıkmasın mümkünse.
Evet haklısınız. Ben de bir daha bu stresı yaşamak istemiyorum. Şehirler arası otobüsle giderim kafam rahat olur en azindanBen şoförüm. Şehirlerarası yol giderim. Ama eşinizin rahatlığı bende bile yok.
Bi de sinyal vermeden şerit değiştirmek o kadar olağan oldu ki sinyal verene teşekkür ediyorum.
Ve yolda tır varsa yaklasmamanizi öneririm. Mümkünse yolun en geniş noktalarında sollama yaparak geçmeye çalışın.
Çok haklısın zaten korkmakta3 aydır şehir içinde neredeyse her gün kullandı. Ayrıca daha önce de 6 saatlik yolu kendi başına geldi. Ben korkuyorum yine de
Iste o yuzden pratıgı olmayan ınsanların otobana cıkması gerı donulemez sonuclar dogurabılır. Malesef tırlar ve dıger araclar kurallara uymuyorAynı Cahil cesaretini ben yaptım. Perşembe ehliyetimi aldım.2 gün sonra cumartesi akşam üzeri yola çıktım. Gece gece otobanda şehirler arası yolculuk ysptım.
Tır şoförleri kural tanımıyorlar. Tünelde tırların arasında kaldım.3 şeridi de tırcılar kapatmıştı.Oysaki tırcıların sol şeridi kullanması yasak. Malesef kurallara uyan hiç yok. 2 tırın arasında milim milim o tüneli nasıl geçtim ve nasıl soguk soguk ecel terleri döktüm unutamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?