- 22 Mayıs 2024
- 25
- 4
- Konu Sahibi prensesannesiyimmm
Merhaba kızlar. Buraya bugün üyelik yaptım. Canım o kadar sıkkın ki burdan paylaşmak istedim. Bugün bir trafik kazası olayı yaşadım. Kavşaktan çıkıp düz bir şekilde yoluma devam edecektim ki bir tane araba gelip sağ taraftan bana çarptı. Ben o anki panik ve korku ile sanki suçlu benmişim gibi hissettim. Halbuki karşı taraf tek şeritli yolda gelip yanıma girmiş. Ama trafik durdu bizim kazamız ile çocuk arkada ağlıyo ne yapacağımı şaşırdım. Ama kendime kızıyorum.Neden o an öyle davrandım. Aşağı indim resim çekip polis çağıralım diye. Ben arabadan inene kadar adam arabasını ileri aldı. Neden ileri aldın diyince ben resimleri çektim dedi. Sonra basıp gitti ben numarasını almıştım. Sonra arkamdan bir bayan geldi sağolsun. Sen hatalı değildin o seni sıkıştırdı o hatalı kesinlikle senin hatan değil neden sessiz kaldın dedi. Bende anlayamadım niye öyle davrandığımı. Sonra adamı çağırdık gel diye o kadında benimle geldi sağolsun. Adam gelince abi sen hatalısın bayanın suçu yok dedi adam yok ben hatalı değilim dedi abla önüme kırdı dedi. Ama kadın arkadan resimleri çekmişti. Kendime çok kızıyorum niye sessiz kaldım. Hakkımı neden savunmadım. Bu kadar aciz miyim ben ya. Çok moralim bozuk. Hiçbirşeyi beceremiyomuşum gibi geliyor.