Trafik kazası geçirdim...

gumushumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2008
460
1
1 ay önce ciddi bir trafik kazası geçirdim.kazada pelvis kemiğimde sağ ve solda kırık oluştu.kırılma esnasınsa idrar torbam ve kalın bağırsağım zarar gördüğü için ameliyat oldum.göğüs altından 10 cm aşağıda başlayan ve genital bölge başlangıcına kadar inen yaklaşık 25 cm kadar ameliyat izim var. birde takla sonucu araba ters kaldığı için arabadan çıkarılırken sağ yan tarafımda göğüs altından başlayarak kalçaya kadar enine ara ara cam kesileri var kimisi çok derindi ve dikişler vardı. şimdi hepsi geçti. aynı kesilerden sakrumda da var yani kuyruk kemiğimde kalçanın başladığı noktada.

ameliyat izim ve bu kesi izleri hangi yöntemlerle tedavi edilebilir?en azından daha az görünür hale getirilebilir?Ne zaman müdahele edilebilir çünkü pelvis kırıklarım yüzünden henüz ayağa kalkamıyorum.Cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...İyi günler diliyorum..

Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Büyük bir kazayı ucuz atlatmışınız.

Özellikle gövdedeki yara izleri maalesef kötü iyileşir ve düzeltilmeye çalıştıkça daha belirgin bir hal alabilir. Bu yara izlerinde çöküklükler var ise küçük bir ihtimal de olsa doldu ile doldurulabilir fakat bu bile o izin silikleşmesini engelleyemez. Yaralarınızı görmeden ancak bu şekilde bir bilgi verebilirim tekrar geçmiş olsun.

X