Kibele__ Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 123 0 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Kibele__ #1 Trabzon'da yetişkinlere yüzme kursu arıyorum bilgisi olan var mı acaba?
AlessandraAmbrosio Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 171 0 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Kibele__ #2 Kibele__ .!.: Trabzon'da yetişkinlere yüzme kursu arıyorum bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... ktü nün tesislerinde olimpik yüzme havuzu var ve kursta veriliyor oraya sorabilirsinz
Kibele__ .!.: Trabzon'da yetişkinlere yüzme kursu arıyorum bilgisi olan var mı acaba? Genişletmek için tıkla... ktü nün tesislerinde olimpik yüzme havuzu var ve kursta veriliyor oraya sorabilirsinz
Kibele__ Guru Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2009 123 0 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Kibele__ #3 orayı duymyştum acaba başka yerde de var mıdır daha yakın bir yerde örneğin merkeze yakın ? ve ücreti ne kadardır acaba?
orayı duymyştum acaba başka yerde de var mıdır daha yakın bir yerde örneğin merkeze yakın ? ve ücreti ne kadardır acaba?
AlessandraAmbrosio Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2011 171 0 21 Aralık 2011 Konu Sahibi Kibele__ #4 Kibele__ .!.: orayı duymyştum acaba başka yerde de var mıdır daha yakın bir yerde örneğin merkeze yakın ? ve ücreti ne kadardır acaba? Genişletmek için tıkla... merkezde hiç duymadım. yok sanırım.
Kibele__ .!.: orayı duymyştum acaba başka yerde de var mıdır daha yakın bir yerde örneğin merkeze yakın ? ve ücreti ne kadardır acaba? Genişletmek için tıkla... merkezde hiç duymadım. yok sanırım.
pearlmarbling Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Ocak 2013 116 1 30 Ocak 2013 Konu Sahibi Kibele__ #5 konu baya önceden ama yazayım dedim. Bir de Yeşilovaspor Kulübü Yüzme duydum Son düzenleme: 30 Ocak 2013
soslusarma hep Deniz kenarında... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 17 Şubat 2013 5.270 2.007 25 Haziran 2013 Konu Sahibi Kibele__ #6 konu açılalı epey olmuş zaten benim vereceğim cevap da yazılmış KTÜ nün yüzme havuzu bünyesinde vardı böyle bir etkinlik hatta giden arkadaşlarım da olmuştu. merkeze çok da uzak sayılmaz ki hem
konu açılalı epey olmuş zaten benim vereceğim cevap da yazılmış KTÜ nün yüzme havuzu bünyesinde vardı böyle bir etkinlik hatta giden arkadaşlarım da olmuştu. merkeze çok da uzak sayılmaz ki hem