Trabzonda Düğün

Istedikten sonra ogrenirsiniz,yalniz burada atladiginiz bir nokta var..Sonucta dugun her ne kadar erkek tarafinda yapilsa bile iki kisiliktir ve dogal olarak kiz tarafininda oldugu yorenin ya da adetlerine gore muzik calina bilir..Siz bu kadar isteklisiniz ogrenmeye mustakbel esinizde bu kadar cabaliyor mu??Bence konusup halledilebilecek bir durum..Bize yazdiklarinizi "ben" diliyle anlatirsaniz sanirim damat bey size hak verecektirSimdiden tebrik ederim..Allah bir omur mesut olmanizi nasip etsin.

bizde halay var burdan oraya fazla akrabam gitmiycek uzak maddi olanaklarla ilgili olarak ben orta oyunu çalsınlar istiyorum kayınpederim çözer bu sorunu eşimle ilgisi yok horonu öğrenicem inşallah sorun çözülücek

kişisel görüşlerinizi kendinize saklayın!!! lütfen yaşadığınız olayıda trabzon insanına mal etmeyin bende trabzonluyum trabzonda yaşıyorum trabzonluların nesi enteresan acaba öncelikle bunu açıklayın dedikoduymuş dedikodu olmayan hangi ilimiz var siz belki kötü insanla karşılaştınız evet köylerde hala eski gelenek göreneği sürdüren insanlarımız var ama siz genelleme yapamazsınız ! ben dışardan bir insan olsam bu bölümü okusam trabzona girmem burdan trabzon halkı insanına sahip çıkar bir mahallede bir kişiye yanlış yapılsın herkes kendi olayıymış gibi ayaklanır şu son zamanlarda bu insanların trabzonla alıp veremediklerini anlayamıyorum arkadaşım senin kayınvaliden kayınpederin eşin dostun kötüyse bundan neden bütün şehri sorumlu tutyosu demek gitmiş kötü niyetlinin eline düşmüşsün başka şehirde yok yani tertemiz kızmamı mazur görün lütfen son zamanlar okadar çok raslar oldumki inanın trabzoniçin böyle şeylere ya bizim şehrize gelip bir yanlışla karşılaşan duymadım kimse kimsenin çocuğunu katletmiyo kmse kesip nehire atmıyo kmse 3 yaşında masuma tecavüz etmiyo evet sokağa çıktıkmı insanımızın bozulmuş olduğunun farkındayız ama ne yönden eskiden gelenek görenek saygı vardı şimdi kızlarımız erkeklerimiz değişti bununda nedeni dışardan gelen insanlar farklı yaşam tarzları ama biz insan yemiyoruz kimseyi canlı canlı doğramıyoruz uzun yazım kusaura bakmayın.....

seni kimse buraya zorla getirmemişki canım niye biri kolunu bacağınımı yedi burda madem adam yiyor burda insanlar al eşini hemen kaçın mazallah

seni kimse buraya zorla getirmemişki canım niye biri kolunu bacağınımı yedi burda madem adam yiyor burda insanlar al eşini hemen kaçın mazallah

Canim bende 3.5 yildir trabzon da yasiyorum. Dedikodu olayi cidden cok fazla memleketine toz konduramaman normal ama egri oturalim dogru konusalim feci bir dedikodu sevgisi var burada :) herkes kimin ne yaptigiyla ilgileniyor. İnsanlari rahat birakmiyorlar :)

ben trabzonluyum. burda gelinler pek oynamaz. hatta çok oynayanı biraz ayıplarlar. şalpazarı'nı bilmem ama merkezdeki düğünlerde o kadar çok horon tepilmez. düz horonu evde öğrenebilirsin bu arada. kolaydır.

Canim bende trabzon merkezdeyim hicte aaa gelin cok oynadi cix cix cix diyeni duymadim hatta kayinvalideme sordum gelin cok oynarsa ayiplanir mi diye yoo niye ayiplansin nereden cikardin onu dedi. Burada horon calsa sokaktaki fareler bile oynar valla :)

trabzonla ilgisi yok mahalle dedikoduları istanbuldada var işi gücü olmayan insan başkalarıyla uğraşır akşama kadar evde sokakta zaman nasıl geçecek başkalarıyla uğraşmasalar ama amaçları işleri olsa kendi derdim varken aman banane başkasından derlerdi can sıkıntısından oluyo heryerdede var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…