Trabzonda Düğün

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Merhaba kızlar benim 20 temmuzda trabzonda düğünüm olucak inşallah nişanlımın ailesi orda burda kimsesi yok kına ve nikahtan sonra oraya gidicez okulun bahçesinde olucak düğünüm ne adetlerini biliyorum nede bana bişey anlatıyolar şalpazarlılar düğün cd aldım kaynımın izledim gayet güzel olmuş baya süslemişler oraları konvoylarla getirmişler gelini falan hoşuma gitti ama dans sadece bir kere var oda ilk dans orta oyunu çok az çalmış kimse eşlik etmemiş hemen bitmiş hep horon eee oralarda öyle ama biz erzurumluyuz horon bilmez ailem ee bende tabi ne yapıcaz ben düğünümde hep oturcammı eltim hep oturmuş cd başında var dans pasta takı horon başlamış gelin kaybolmuş sonuna kadar gelin yok daha cd de ben neyapıcam kızlar oturmak istemiyorum düğün bi kere oluyo eğlenemem ben öyle horon bilmiyorum tepemem neyapayım peki öğretecek kimsede yok nişanlım düğünlerde öğrenirsin diyo işte gidiyoruz olmuyo

canım benım benımde nısanlım trabzonlu bende ogrendım...oyuzden sırf bırını bul ogren yada nısanlın ogretsın...

canım benım benımde nısanlım trabzonlu bende ogrendım...oyuzden sırf bırını bul ogren yada nısanlın ogretsın...

evde öğrenilmez diyo ben öğrenip gelinliğim elimde horon tepmek istiyorum bidaha kendimi parçalasam bana düğün yapılmaz bi kere oluyo surat asıp sıkılıp oturamam sen nasıl öğrendin zor oldumu nekada sürede öğrendin

ben trabzonluyum. burda gelinler pek oynamaz. hatta çok oynayanı biraz ayıplarlar. şalpazarı'nı bilmem ama merkezdeki düğünlerde o kadar çok horon tepilmez. düz horonu evde öğrenebilirsin bu arada. kolaydır.

kendımde karadenızlıyım ve trabzonlulara gelın oldum ama bizde öyle bişiy konusulmadı o gun benım dugunm ya istedıgım gibi oynarım istedıgım muzıgıde caldırırım bence bunu dusunme ayrıca horon cok kolay cabuk öğrenırsın

benim ev arkadaşlarımın hepsi laz dı ve horanu çok iyi biliyorlardı ben tokatlıyım bilmiyorum bende arkadaşlarımdan evde ögrendim şimdi diyorum bi karadeniz dügününe gitsemde horon tepsem çok eglenceli bence evde ögrenirsin arada omuz silkme hareketleri var onuda yapamıyorum okadarcıkda olsun yahu

ben trabzonluyum. burda gelinler pek oynamaz. hatta çok oynayanı biraz ayıplarlar. şalpazarı'nı bilmem ama merkezdeki düğünlerde o kadar çok horon tepilmez. düz horonu evde öğrenebilirsin bu arada. kolaydır.

ben oynarımda öyle dağıtarak değil bi kenarda hanım hanım oynarım olmazmı

insan oynuyo diye ayıplanır mı yaa. ben oynamayı çok severim. kendi düğünümde de gönlümce eğlendim. hatta takı töreninde bile yerimde kıpır kıpır oynuyodum, kuzenim gelip kulağıma 'annen oynamasın diyo' demişti. evlendim iki sene geçti hala geçen bi akrabam diyo ki sen takı töreninde bile oynuyodun... oynadıysam oynadım, oturup ağlasa mıydım, hayret bişey..

ne güzel öğrenmişsin o omuz silkmede olmasın tek kusurum o olsaydı keşke bende bilseydimde

bende çok oynadım dügün başlamasıyla bitmesi bir olmuştu üzülüyodum hiç oynayamadım ne cabuk geçti diye taaki dügün cd izleyene kadar hiç oturmamışım izleyince farkettim bu biizm günümüz heralde eglenip oynıcaz

bende nişanımda çok oynadım salon nişanıydı ben istedim diye yapıldı çok oynadım eğlendim ama sonunda geline alkış nişanı gelin yaptı dediler utandım ama çaktırmadan reverans yaptım:)))

çekip otur diyolardı hiç pişman değilim düğündede çok dağıtmadan oynuycam yine tabi gelin ağır olur asil olur ama oynamadanda olmazki

Bende niğdeliyim nişanlım trakyalı onların oyunlarıda değişik başka şansımız yok mecburen öğrencez

aman be tatlım tek derdin bu olsun gelinlik kabarık olduğu için ayakların görünmüyor zaten ne yaptığın belli olmaz arada kaynar gidersin

hayırlı olsun ilk önce.....

açık havalı düğünlerde genelde cd den çalarlar....eğer müzisyen olmayacaksa kendiniz bir müzik cdsi hazırlayın bi kendi istediğiniz bi onların istediği çalınsın....

benim eşimde Trabzonlu ben kınamda çok güzel oynadım yerimde oturmadım desem yeridir.Ama düğünümde nikah sonra pasta kesme,horon oynandı.Dans edildi ama eşim dans etmedi annesi gilden utanmış nasıl sinir olmuştum:26:Horon teperken utanmadı dans ederken utandı :44:ben hep oturdum ne tuhaf dimiTrabzonlular ilginç gerçekten uyum sağlamak zor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…