canım benım benımde nısanlım trabzonlu bende ogrendım...oyuzden sırf bırını bul ogren yada nısanlın ogretsın...
evde öğrenilmez diyo ben öğrenip gelinliğim elimde horon tepmek istiyorum bidaha kendimi parçalasam bana düğün yapılmaz bi kere oluyo surat asıp sıkılıp oturamam sen nasıl öğrendin zor oldumu nekada sürede öğrendin[/QUO
kız nıye ogrenılmesın ben evde ogrendım arkadasım ogrettı sımdı de cok guzel oynuyrm karadenız kızlarından farkım yok bende ardahanlıyım....dusun ac bı horon havası ohhhh oyna ben sana yakın olsam ogretrdım...
Merhaba kızlar benim 20 temmuzda trabzonda düğünüm olucak inşallah nişanlımın ailesi orda burda kimsesi yok kına ve nikahtan sonra oraya gidicez okulun bahçesinde olucak düğünüm ne adetlerini biliyorum nede bana bişey anlatıyolar şalpazarlılar düğün cd aldım kaynımın izledim gayet güzel olmuş baya süslemişler oraları konvoylarla getirmişler gelini falan hoşuma gitti ama dans sadece bir kere var oda ilk dans orta oyunu çok az çalmış kimse eşlik etmemiş hemen bitmiş hep horon eee oralarda öyle ama biz erzurumluyuz horon bilmez ailem ee bende tabi ne yapıcaz ben düğünümde hep oturcammı eltim hep oturmuş cd başında var dans pasta takı horon başlamış gelin kaybolmuş sonuna kadar gelin yok daha cd de ben neyapıcam kızlar oturmak istemiyorum düğün bi kere oluyo eğlenemem ben öyle horon bilmiyorum tepemem neyapayım peki öğretecek kimsede yok nişanlım düğünlerde öğrenirsin diyo işte gidiyoruz olmuyo
ben trabzonluyum. burda gelinler pek oynamaz. hatta çok oynayanı biraz ayıplarlar. şalpazarı'nı bilmem ama merkezdeki düğünlerde o kadar çok horon tepilmez. düz horonu evde öğrenebilirsin bu arada. kolaydır.
evde öğrenilmez diyo ben öğrenip gelinliğim elimde horon tepmek istiyorum bidaha kendimi parçalasam bana düğün yapılmaz bi kere oluyo surat asıp sıkılıp oturamam sen nasıl öğrendin zor oldumu nekada sürede öğrendin[/QUO
kız nıye ogrenılmesın ben evde ogrendım arkadasım ogrettı sımdı de cok guzel oynuyrm karadenız kızlarından farkım yok bende ardahanlıyım....dusun ac bı horon havası ohhhh oyna ben sana yakın olsam ogretrdım...
aynı durumdaymışız bilen arkadaşlarım var yapışayım ozaman ellerine
benim ev arkadaşlarımın hepsi laz dı ve horanu çok iyi biliyorlardı ben tokatlıyım bilmiyorum bende arkadaşlarımdan evde ögrendim şimdi diyorum bi karadeniz dügününe gitsemde horon tepsem çok eglenceli bence evde ögrenirsin arada omuz silkme hareketleri var onuda yapamıyorum okadarcıkda olsun yahu
insan oynuyo diye ayıplanır mı yaa. ben oynamayı çok severim. kendi düğünümde de gönlümce eğlendim. hatta takı töreninde bile yerimde kıpır kıpır oynuyodum, kuzenim gelip kulağıma 'annen oynamasın diyo' demişti. evlendim iki sene geçti hala geçen bi akrabam diyo ki sen takı töreninde bile oynuyodun... oynadıysam oynadım, oturup ağlasa mıydım, hayret bişey..
insan oynuyo diye ayıplanır mı yaa. ben oynamayı çok severim. kendi düğünümde de gönlümce eğlendim. hatta takı töreninde bile yerimde kıpır kıpır oynuyodum, kuzenim gelip kulağıma 'annen oynamasın diyo' demişti. evlendim iki sene geçti hala geçen bi akrabam diyo ki sen takı töreninde bile oynuyodun... oynadıysam oynadım, oturup ağlasa mıydım, hayret bişey..
ne güzel öğrenmişsin o omuz silkmede olmasın tek kusurum o olsaydı keşke bende bilseydimde
bende çok oynadım dügün başlamasıyla bitmesi bir olmuştu üzülüyodum hiç oynayamadım ne cabuk geçti diye taaki dügün cd izleyene kadar hiç oturmamışım izleyince farkettim bu biizm günümüz heralde eglenip oynıcaz
çevrende bilen bi arkadaşın varsa ögretsin bence çok kolay öçgrenebilirsin dügüne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?