• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon'da burun estetiği olanlar

Trabzon da burun estetiği olanlar deneyimlerini ve hangi doktoru neden tercih ettiklerini paylaşabilir mi...

Daha önce üç kez burun ameliyatı oldum. Burnumun şeklini beğenmediğim gibi nefes almakta zorlanıyordum.Hayatımı karartmışlardı. Trabzon'da Dr. Muhammet Erkan teyzemin kızına burun ameliyatı yapmış. Tatilde Trabzon'a gittim. Doktoru çok övdüler. Tel aradık. randevu aldık. Burnumu muayene etti. Çok zor bir vaka olduğumu ama bir şeyler yapabileceğini söyledi. Göğsümden kıkırdak alarak burnumu düzelteceğini söyledi. Doktoruma çok güvendim.iki saat ameliyatta kaldım. Ameliyat olalı 3 ay oldu çok memnunum. Burnum tamamen düzeldi. Rahat nefes alabiliyorum...Doktorum Muhammet Erkan'a çokkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.....Herkese tavsiye ediyorum.

dr. umut topal'a oldum.Henüz 2 hafta oldu.İyi olduğunu düşünüyorum ancak çok iyi olup olmadığı konusunda bir fikrim yok

Trabzon da burun estetiği olanlar deneyimlerini ve hangi doktoru neden tercih ettiklerini paylaşabilir mi...
ne kadar yanıltıcı cevaplar ... anlaşılır gibi değil. ben ve kuzenim de aslen Trabzonlu olmamıza rağmen İstanbul da yaşıyoruz.ameliyatı bu yaz trabzon da ameliyat olduk.son derece memnunuz. tüm arkadaşlarım çok beğendi.Trabzon da burun estetiği çok yapıldığndan burada ki estetik cerrahlar çok başarılı.ayrıca fiyatlar da uygun:)

ne kadar yanıltıcı cevaplar ... anlaşılır gibi değil. ben ve kuzenim de aslen Trabzonlu olmamıza rağmen İstanbul da yaşıyoruz.ameliyatı bu yaz trabzon da ameliyat olduk.son derece memnunuz. tüm arkadaşlarım çok beğendi.Trabzon da burun estetiği çok yapıldığndan burada ki estetik cerrahlar çok başarılı.ayrıca fiyatlar da uygun:)
Kime oldunuz keşke onu da yazsaydiniz 😊

Back