• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon valisinden al haberi: Körfez yatırımcıları burada Arap şehri kuracak

Hic unutmam 4 yil ya da 5 yil onceydi.Somestr tatiline ciktik.Hep ben mi trabzonda olucam; sen Izmire gel dedim ev arkadasima.Gezdiriyorum.Once Alsancakla kiyaslamaya kalkisti sonra Karsiyaka sahilden ziyade besirli sahil buraya 10 basar dedi.Ben son cumleyi duyamamistim gulmekten zaten.Neyse diyecegim o ki herkesin şehri kendisine guzeldir elbet.Farkli onlarca memleketten arkadasim vardir.Trabzonlular kadar abartanini hic gormedim :)
Trabzonlu merkez kopsun herkeZ En Büyük TÜRKİYE

10 yasindan beri her yil giderim ve 27 yasindayim.yeterince konusmaya hakkim oluyor saniyorum. Burda yerel halkta acitkir.komple kapali degiliz.niye ogrenciye bagladiniz anlamadim.biz toplum olarak acik insanalrimiz bile.muhafazakarizdir. buraya heryerden insan gelir.ama bazilari f.... icin gelir onlarinda kaldigi yer belli.ve suan sehir planmasinin icinde ve yikiliyor kaldiklari yerler defolup gidecekler. Bide bu yaptiginiz cok cirkin.her gelen gurcu yada rus sanki f.. icin geliyomu ve butun trabzonlular onlara.gidiyormus gibi konusuyorsunuz.bu zihniyeti cozemedim.

öncelikle şöyle söyliyim siz dünyada bile yokken uzungölü görmüş birisiyim..

yerel halkı da o yerel halkın öğrenciye ne gözle baktığınıda çok iyi bilirim.. o yüzden öğrenciye bağladım ..siz esnafın araplardan kazanmasını bir artı olarak gösterdiğiniz için..

trabzonun kapalı halkının bağnaz olmadığınıda bilirim açığa kapalıya birşey bağlamadım siz açık saçık giyinmiyorlar en azından dediğiniz için konu açıklık vs ye geldi..

çirkin yada değil ama bir geçekti rus turizmi bir zamanlar trabzonda sizin yaşınız yetmediğinden bilmiyor olabilirsiniz..

Hic unutmam 4 yil ya da 5 yil onceydi.Somestr tatiline ciktik.Hep ben mi trabzonda olucam; sen Izmire gel dedim ev arkadasima.Gezdiriyorum.Once Alsancakla kiyaslamaya kalkisti sonra Karsiyaka sahilden ziyade besirli sahil buraya 10 basar dedi.Ben son cumleyi duyamamistim gulmekten zaten.Neyse diyecegim o ki herkesin şehri kendisine guzeldir elbet.Farkli onlarca memleketten arkadasim vardir.Trabzonlular kadar abartanini hic gormedim :)

arkadaşım sende tam fanatiğine denk gelmişsin sanırım:))

öncelikle şöyle söyliyim siz dünyada bile yokken uzungölü görmüş birisiyim..

yerel halkı da o yerel halkın öğrenciye ne gözle baktığınıda çok iyi bilirim.. o yüzden öğrenciye bağladım ..siz esnafın araplardan kazanmasını bir artı olarak gösterdiğiniz için..

trabzonun kapalı halkının bağnaz olmadığınıda bilirim açığa kapalıya birşey bağlamadım siz açık saçık giyinmiyorlar en azından dediğiniz için konu açıklık vs ye geldi..

çirkin yada değil ama bir geçekti rus turizmi bir zamanlar trabzonda sizin yaşınız yetmediğinden bilmiyor olabilirsiniz..
Kotu zamana denk geldiniz diyelim eskiyi gormemis olmama uzuldum yeni haliyle kiyas edip farki daha iyi anlayabilirdim. Sahi siz neden farki anlayamiyorsunuz? Hem eskiyi hem yeniyi gormus olarak.

Trabzonu 7 gece 8 gun turuyla Ataturk kosku,sumela,sera golunu ziyaret edip sahilde kofte yiyip cikip gezmedim bana surayi gezin buraya cikin diye tavsiyenizi baskasina saklayin.
Diyorum ya trabzonlu prototipi tam.6 sene katlandim sabah aksam trabzonlu ev arkadasima.Biliyorum yani az nasil abartili olduklarini.3 e 5 koyarak sehirlerini anlatmalarini :)

Ayrica sorun sizin memnun olup olmamaniz degil zaten Uzungolden.Camur niye atayim ben ayrica.Kendi belediyem degil bisey degil.Olani biteni yaziyorum.

Yaptiginiz cirkin yoruma karsilik ornek olsun diye verdim gürcü yorumunu.Zira acik sacik turist diyerek insanlari zan altinda birakinca nasil oluyormus diye farkedin istedim. Gerci farketmemissiniz ama neyse.
Herkesin gezdigi klise yerleri gezip trabzona not vermissiniz :) rehpere ihtiyaciniz olursa bir dahakine yazin lutfen :) kendime sakladiklarimida paylasirim :)

Kotu zamana denk geldiniz diyelim eskiyi gormemis olmama uzuldum yeni haliyle kiyas edip farki daha iyi anlayabilirdim. Sahi siz neden farki anlayamiyorsunuz? Hem eskiyi hem yeniyi gormus olarak.

kötü zamana denk geldim diye birşey yok.. ben şu an trabzon kötü demedim ki.. konunun başlığı itibarıyla sizin arapların trb da şehir kurmalarını yer almalarını onaylar tarzda konuşmanız karşısında yorum yapma gereği hissettim..
trabzonda kesinlikle bir arap şehri bir arap yerleşkesi vs istemediğim için yani... herşeylerimizi heryerlerimizi satın almalarından rahatsızlık duyduğum için..

akın akın gelip yer alıyorlar türkiyede.. dubaide açılan fuarlarda topluyorlar bunları getirip yer satıyorlar .. geçen hafta ist da bir avm yi satın almak için görüşmelere başladılar..