Chess gecen sene baskanlari hakemi rehin almıştı bir de sag duyulu davrandi diye tebrik edilmisti.zırhlı araçla havalanına götürülüyor fb oyuncuları, geçen sene yapılanlar ortada, federasyon bence trabzon fb maçlarını trabzonda oynatmamalı artık
Başkan birde kadınlara laf dokunduran cümleler kurmuştu yanılmıyorsam, tam hatırlayamadım, hatırlayan varsa yazar, bunlar taraftar falan değil resmen holiganHer trabzon maçında ayni hikaye. Gecen sene de bi macta bunlarin baskanlari hakemi rehin almıştı da bi ceza almamisti. Her sene tüm Trabzona mal etmemek gerek diye diye sonunda birini öldürecekler o statta.
Kadin gibi yaşayacağıma erkek gibi ölürüm mü ne oyle bi sey demişti. O adam hicbi ceza almadi. Otobüsü kursunlayanlar bulunmadı ondan onceki maclari tatil ettiren taraftarlar hakkinda işlem yapilmadi. E bunlarin olmasi normal yani. Adam bakiyor cezası yok aynen devam ediyor.Başkan birde kadınlara laf dokunduran cümleler kurmuştu yanılmıyorsam, tam hatırlayamadım, hatırlayan varsa yazar, bunlar taraftar falan değil resmen holigan
Bugun sahaya atlayan zevat da 5 metre yukseklikten atlıyor. Hirsa gözü donmusluge bak
Heh evet öyle bir cümleydi, ben pek takip etmiyorum futbolla ilgili haberleri, bir tek hakemi rehin almalarını biliyorum, resmen rehin alınmış bir hakem varken hiçbirşey yapılmamış olması çok düşündürücüKadin gibi yaşayacağıma erkek gibi ölürüm mü ne oyle bi sey demişti. O adam hicbi ceza almadi. Otobüsü kursunlayanlar bulunmadı ondan onceki maclari tatil ettiren taraftarlar hakkinda işlem yapilmadi. E bunlarin olmasi normal yani. Adam bakiyor cezası yok aynen devam ediyor.
Bugun sahaya atlayan zevat da 5 metre yukseklikten atlıyor. Hirsa gözü donmusluge bak
Ya ben bunu zaytung sanmıştım ama gercekten böyle ifade vermis.
Ya ben bunu zaytung sanmıştım ama gercekten böyle ifade vermis.
Kafalarinin nasılbir calisma sekli var ? Incelenmeli valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?