• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Trabzon taraftarı sahaya indi, hakemi dövdü

Hep diyorum maça seyirci alınırken eğitim seviyesine ve insan olup olmadığına bakılmalı. Zira ipini koparan içerde. Aynısını tüm takımlar için söylüyorum. FB nin de yakıp yıkmalarını unutmadık daha. Hepsi manyak bunların

İnsan çevresinden ne görürse onu uyguluyor işte . Dayı açıklama yapmış maça gitseymiş eğer yeğeni dövmese kendisinin döveceğini söylemiş.

İnsan çevresinden ne görürse onu uyguluyor işte . Dayı açıklama yapmış maça gitseymiş eğer yeğeni dövmese kendisinin döveceğini söylemiş.

dengesizlik genetik demekki, fb nin kalesini top bile gitmedi, uyudu volkan kalede, mangal falan yaktı hatta :KK53:ama hakem suçlu:KK53:

Serbest birakmislar. Yillar yillar gecti bunlarda hicbir sey degismedi. Taaa 1978de silahla sahaya girmisler. Ceza almadikca da devam edecekler

Milleti futboldan soğutuyorlar . Zaten artık futbolla değil başka spor dalları ile ilgileniyorum . Böyle maç mı olur bu sportmenlik mi , centilmenlik mi yani ?

Back