trabzon setler hakkında bilgi

cgdm16

30.06.2012
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2010
1.973
5
arkadaslar ben suan sözluyum ve sanırım nısanda takmak ıcın kayınvalıdem bana trabzon set almayı dusunuyor fakat ben onlar hakkında pek ıyı seyler duymadım yanı kullanım acısından ıyıymıs de bı gun satmak gerekırse para etmıyormus sanırım bu konuda bılgısı olan varsa beni aydınlatabılır mı

Trabzon hasır setlerinden bahsediyorsunuz sanırım.
Her zaman ve her kıyafete olmasa da bazı kıyafetlere inanılmaz şıklık katacağını düşündüğüm bir takı.
Valla çevremde kullanan yok ancak buradan okuduğum kadarıyla tam tersi elden çıkarmaya kalktığınızda fiyatında çok fazla oynama olmuyormuş.
Arada bir ütületmek lazım demiş biri de.Kullanan arkadaşlar yorum yapacaklardır.Ama diğer o taşlı takı setlerinde bozdururken fiyat çok düşüyor asıl.​

ben kullanıyorum hemde tam takım olarak ve inanılmaz şık bi takı her kıyafatlede takıyorum ben taşsız bi model seçtiğim için herşeyle uyum sağlıyor. setimi takınca başka hiç bi takıya gerek kalmıyo hem şık hem asil:KK16:
satma konusunda da 22 ayar olduğu için en rahat satılan settir trabzon diğer setler 14 ayar olduğu için satılmıyo bile ama trabzonda sadece işçilik parasını düşüyorlar. örneğin gramını 80 liradan alıyorsanız gram fiyatı 70 liraya satıyorsunuz hepsi bu o düşüşü de takıp eskittiğine say:KK34::KK34:

Güzelim kayın validen trabzon set alıyomuş sevinmelisin her aile gelinine almaz benimde var bana da kayın validem takmıştı bence ağırlığı olan bi takı ben seviyorum annemimde vr ablamında kardeşiminde ama el işçiliği olduğu için trabzon seti bozdurduğunda biraz değer kaybedior büyük bi para kaybetmiyor.pahalı bi set şimdi 12 sıra olanını alsan set olarak 8.500 tl sanırım bide ütü isteyen bi takı

yaa bende var 5 yıllık evliyim 3 kere takmamışımdır...çok ağır ....ilerde antika olur çocuklarıma bırakırım diye elden çıkarmıyorum...sadece 7 milyon işçilik düşerller gramından...ama satmayı düşünüyorsan bence alma...

bana geçen kuyumcu yüzde 40 fiyatı düşer dedi, ben de beğeniyorum bu hasırları. yani hiçbirzaman satmamak üzere alacaksın:)

tabıkı bu tıpseyler satmak ıcın alınmaz fakat bız sozlumle ılerde ev almayı planladıgımız ıcın satmam gerekırse dıe her ıhtımalı dusunmek ıstıyorum. ben fıyatın hemen hemen yarıya dustugunu duymustum

tabıkı bu tıpseyler satmak ıcın alınmaz fakat bız sozlumle ılerde ev almayı planladıgımız ıcın satmam gerekırse dıe her ıhtımalı dusunmek ıstıyorum. ben fıyatın hemen hemen yarıya dustugunu duymustum

anlıyorum canım. dediğim gibi fiyat yüzde 40 düşüyomuş. ilerde satmak gerekirse ona göre düşün derim ben.

satmayı düşünüyorsan set hiç alma. hem bu tür şeyler hediyedir. Allah vemesin zor bi durum olmadığı sürece bozdurulmaz fikrimce. eşim de bana hasır bilezik aldı.onu bozmayı düşünmüyorum. 14 ayar taşlı set alsan o daha beter değer kaybeder.

ooff of keşke bana da hasır set alan olsa yaw bende bayılıyorum bu hasırlara ama çooooook pahalı :KK43: sevgılımın kendısının de aılesının de onu alacak durumu yok sanırım benım hıç olmayacak ...inşallah ben kendime alırım ileride ...
ay kendımı anlattım burda kafanı şişirdim yaa:KK9: neyse bence super bır secım canım (anlattıklarımdan da belli oluyordur :)) alsınlar sende gule gule tak, guzel mutlu gunlerde kullan inşallah ...

Ben Trabzonluyum.

Ve trabzonlu olmama rağmen hasır set istemedim.

çünkü değeri kayboluyor.

Yatırım amaçlı sakın düşünmeyin. 8.600 tl ye geçen gün biri aldı kuyumcu arkadaşımızdan.Satarsa tam 7 000 tl ye satacak.

Ama şıklığı tartışılmaz.Satmam takarım ara sıra diyorsanız alın.

Ben Trabzonluyum.

Ve trabzonlu olmama rağmen hasır set istemedim.

çünkü değeri kayboluyor.

Yatırım amaçlı sakın düşünmeyin. 8.600 tl ye geçen gün biri aldı kuyumcu arkadaşımızdan.Satarsa tam 7 000 tl ye satacak.

Ama şıklığı tartışılmaz.Satmam takarım ara sıra diyorsanız alın.

ya zaten diğer 14 ayar setleri alsanız da aldığınız fiyattan satabileceğinizi mi düşünüyorsunuz.Bu setler 22 ayar ve bozdurduğunuzda sadece işççilik düşüyor.Bana şubat ayında alındığında set 8.650 tl idi.Geçen hafta bozdurduğumda ne kadar eder diye merak edip sordum ve 10.000 küsür fiyat verdiler
Yani bu tip setler bozdurmak için değildir ve bunlardan uzun zamanda kar edersiniz normalde.örnek veriyorum 5-10 yıl bozdurduğunuzda.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sevgiler

bende çok severim zaten vardı yakın bir zamanda ev aldığımız için bozduk bu arada bozarken altının gramına göre bozuyorsun yani bilezik nasıl bozuluyorsa oda öyle her takı gibi yani bence evlenen her bayana takılması gereken en şık takılardan biri kesinlikle alsınlar canım bende alacağım bir sene içinde 3 sene taktım zaten kemerliydi şimdi taşlı düşünüyorum..

ya zaten diğer 14 ayar setleri alsanız da aldığınız fiyattan satabileceğinizi mi düşünüyorsunuz.Bu setler 22 ayar ve bozdurduğunuzda sadece işççilik düşüyor.Bana şubat ayında alındığında set 8.650 tl idi.Geçen hafta bozdurduğumda ne kadar eder diye merak edip sordum ve 10.000 küsür fiyat verdiler
Yani bu tip setler bozdurmak için değildir ve bunlardan uzun zamanda kar edersiniz normalde.örnek veriyorum 5-10 yıl bozdurduğunuzda.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.Sevgiler

14 ayarlar zaten para etmez.Hasır alacaksa takmak için alacak.Dediğim gibi yatırım amaçlı değil.

Ayrıca altın fiyatları arttı.Yani durup dururken yükselmedi sizin setiniz. :) Böylelike şanslıymışsınız ki altının yükseliş zamanına denk gelmiş.

14 ayarlar zaten para etmez.Hasır alacaksa takmak için alacak.Dediğim gibi yatırım amaçlı değil.

Ayrıca altın fiyatları arttı.Yani durup dururken yükselmedi sizin setiniz. :) Böylelike şanslıymışsınız ki altının yükseliş zamanına denk gelmiş.

Tabiki altın fiyatı arttığı için canım.Ama sonrasında da yazdım trabzon setleri gibi setler uzun vadede asla zarar ettirmez.Bir kere zaten 22 ayar.Gün geçtikçe değeri artar
Ben sedece merakımdan sordum setin fiyatını çünkü ben de çok düşük fiyat vereceklerini duyup üzülmüştüm.Ama içim rahat etti.Hani 8.650 ye aldık ama bana dediler ki 3.000-3.500 e bozdurursun o yüzden

kızlar bu trabzon hasır setlerin bir de 14 ve 8 ayar olanları cıkmıs kullanan var mı acaba kullanımı kolay mı ütü istiyor denmesini anlayamadım??

ben çok uzun zamandır kadınlarkulübünü takip ediyorum her alcağım ürünle alakalı olarak ilk baktığım sayfalardan birisi ancak buradaki forum sayfaları evlenceğim dönem beni çok korkutmuştu , trabzon hasırı sette çok zarar olur diye. Yaklaşık 1.5 yıl evlendim kayınvalidemde bana sağolsun trabzon hasırı set aldı ama ev alcağımız için pesinat parası dolayısıyla 2 ay evvel tüm takılarımı bozdurmak zorunda kaldım . Zarar etmek ne demek biz üzerine kar edince fazlasıyla şaşırdık aldığımız yer önce telefonda bilgi verdi maksimum yüzde 20 zararınız olur diye oraya ürünü götürünce sertifikamızı da verince biz üstüne bayaa kar ettik açıkcası ,( altın çok yükselmişti 1.5 yılda bize yaradı :)))))) ama şöyle birşey vardı ben düğün alışverişim esnasında bircok yerden trabzon hasır fiyatı almıştık ve böyle fırmalar arası ciddi farklar vardı benim aldığım firma direk üretici toptancıydı bu yüzden kesinlikle tavsiye ederim , bizi bozdurcagımız zaman cok guzel ağırladılar , boynum çok bükük kaldı setim gitti diye , ama galiba kayınvalidem aynı yerden bana tekrar alıcak inşallah merak ederseniz aldığımız firma ..... firmasıydı

Son düzenleyen: Moderatör:
X