ben çok uzun zamandır kadınlarkulübünü takip ediyorum her alcağım ürünle alakalı olarak ilk baktığım sayfalardan birisi ancak buradaki forum sayfaları evlenceğim dönem beni çok korkutmuştu , trabzon hasırı sette çok zarar olur diye. Yaklaşık 1.5 yıl evlendim kayınvalidemde bana sağolsun trabzon hasırı set aldı ama ev alcağımız için pesinat parası dolayısıyla 2 ay evvel tüm takılarımı bozdurmak zorunda kaldım . Zarar etmek ne demek biz üzerine kar edince fazlasıyla şaşırdık aldığımız yer önce telefonda bilgi verdi maksimum yüzde 20 zararınız olur diye oraya ürünü götürünce sertifikamızı da verince biz üstüne bayaa kar ettik açıkcası ,( altın çok yükselmişti 1.5 yılda bize yaradı :)))))) ama şöyle birşey vardı ben düğün alışverişim esnasında bircok yerden trabzon hasır fiyatı almıştık ve böyle fırmalar arası ciddi farklar vardı benim aldığım firma direk üretici toptancıydı bu yüzden kesinlikle tavsiye ederim , bizi bozdurcagımız zaman cok guzel ağırladılar , boynum çok bükük kaldı setim gitti diye , ama galiba kayınvalidem aynı yerden bana tekrar alıcak inşallah merak ederseniz aldığımız firma ..... firmasıydı