- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.429
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok takılmıyorum valla, bu kadar biliyorum, artistligimi yaptım gidiyorum.Neverone sen ekonomi topiğinde takılıyorsun değil mi?
He ben anlamıyorum bu ayarlar sebebiyle gram altında 40 lira zarar ettim.
Konu sahibi bak zarar var ya inanılmaz can sıkan bir şey içime oturdu.
Sakın alma zarar edeceksen
Ayy vallahi billahi bilmiyorum, düğünlere çeyrek alıp gidiyom ben.@prayforlosers ekonomi topiğiyle ilgilendiğini yazmış. Altından anlıyorsan bir soru sorabilir miyim özelden?
Yakında sana kk'da altın sevdirecekler gibime geliyorAhahahhaha, kız kleopatra gibi olursun.
Çalarlar üstünden.
Sahi diyorum bence inanılmaz çirkin şeyler bunlar ya.
24 yaşındayım kendimi bildim bileli düğünlerde durumu iyi olan aileler takar bunu gösteriş olsun diyeSon zamanlarda gittiğim bütün düğünlerde gelinlere bu setten takıldı.çirkin mirkin ama şuanın modası trabzon set:)))
Hahaben kendime başka bir danışman arayayım o zaman.Ayy vallahi billahi bilmiyorum, düğünlere çeyrek alıp gidiyom ben.
Ben de öyle düşünüyordum ama gerçekten yanyana koydu kuyumcu biz eşimle ayıranadık gözleBen de suna takildim nasil farkedilmiyor gozle ya 22 ayar olanlar resmen sapsari,oburleri ise ona gore baya soluk.neyse maddi sorununuz yoksa ve trabzon setleri cok begeniyorsaniz onlarin ozelligi 22 ayar olmasi ama bana gore de cok fazla bir set icin .ama tabi sizin dusunceniz maddi olarak da sizi zorlamiyorsa alin 22 ayari
Aa bana takmadılar24 yaşındayım kendimi bildim bileli düğünlerde durumu iyi olan aileler takar bunu gösteriş olsun diye
Şuanın Moda'sı değil yaniii
Aradaki fark öyle elin değmişken alıver denilecek bir fark değil ki. Tam 3 kat fark var aradaÇalışan bir bayan olarak trabzon seti çok yakınlarımın düğünlerinde belki bir de akraba günlerinde takabilirim:)o yüzden 20000 tl fazla geldi bu takı için.ama annem halam gibi büyüklerime danıştığımda tabiki almışken 22 ayar al diyorlar:))
Hahaha şimdi sen bunların adını falan bilmediğin için taksak ne takmasak ne demişlerdirAa bana takmadılar
Gerçi taktıklarının adı neydi onuda bilmiyorum
Halbuki kv gösteriş delisidir bunu nasıl atlamış