How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Trabzon set 22 ayar mı 14 ayarmı alayım

Neverone sen ekonomi topiğinde takılıyorsun değil mi?
He ben anlamıyorum bu ayarlar sebebiyle gram altında 40 lira zarar ettim.

Konu sahibi bak zarar var ya inanılmaz can sıkan bir şey içime oturdu.
Sakın alma zarar edeceksen
Yok takılmıyorum valla, bu kadar biliyorum, artistligimi yaptım gidiyorum.:KK70:

Son zamanlarda gittiğim bütün düğünlerde gelinlere bu setten takıldı.çirkin mirkin ama şuanın modası trabzon set:)))
24 yaşındayım kendimi bildim bileli düğünlerde durumu iyi olan aileler takar bunu gösteriş olsun diye :KK71:
Şuanın Moda'sı değil yaniii

Ben de suna takildim nasil farkedilmiyor gozle ya 22 ayar olanlar resmen sapsari,oburleri ise ona gore baya soluk.neyse maddi sorununuz yoksa ve trabzon setleri cok begeniyorsaniz onlarin ozelligi 22 ayar olmasi ama bana gore de cok fazla bir set icin .ama tabi sizin dusunceniz maddi olarak da sizi zorlamiyorsa alin 22 ayari

Çalışan bir bayan olarak trabzon seti çok yakınlarımın düğünlerinde belki bir de akraba günlerinde takabilirim:)o yüzden 20000 tl fazla geldi bu takı için.ama annem halam gibi büyüklerime danıştığımda tabiki almışken 22 ayar al diyorlar:))

Ben de suna takildim nasil farkedilmiyor gozle ya 22 ayar olanlar resmen sapsari,oburleri ise ona gore baya soluk.neyse maddi sorununuz yoksa ve trabzon setleri cok begeniyorsaniz onlarin ozelligi 22 ayar olmasi ama bana gore de cok fazla bir set icin .ama tabi sizin dusunceniz maddi olarak da sizi zorlamiyorsa alin 22 ayari
Ben de öyle düşünüyordum ama gerçekten yanyana koydu kuyumcu biz eşimle ayıranadık gözle

24 yaşındayım kendimi bildim bileli düğünlerde durumu iyi olan aileler takar bunu gösteriş olsun diye :KK71:
Şuanın Moda'sı değil yaniii
Aa bana takmadılar
Gerçi taktıklarının adı neydi onuda bilmiyorum:KK70:
Halbuki kv gösteriş delisidir bunu nasıl atlamış :KK53:

Çalışan bir bayan olarak trabzon seti çok yakınlarımın düğünlerinde belki bir de akraba günlerinde takabilirim:)o yüzden 20000 tl fazla geldi bu takı için.ama annem halam gibi büyüklerime danıştığımda tabiki almışken 22 ayar al diyorlar:))
Aradaki fark öyle elin değmişken alıver denilecek bir fark değil ki. Tam 3 kat fark var arada

bunlar şimdi moda değil,herzaman modaydı,sanırım ben evlenirken (35 yıl önce)de vardı.ha bana aldılar mı?hayır,ister miydim?hayır.ama yatırımlık değil bunlar.
benim bildiğim yatırım için,cumhuriyet,çeyrek falan alınır.

Aa bana takmadılar
Gerçi taktıklarının adı neydi onuda bilmiyorum:KK70:
Halbuki kv gösteriş delisidir bunu nasıl atlamış :KK53:
Hahaha :KK70: şimdi sen bunların adını falan bilmediğin için taksak ne takmasak ne demişlerdir
Trabzon burması diye bişi varmış herkes takarmış diye laf sok hatta bitmek bilmeyen Moda'sı varmış de:KK70:
bende Bi Trabzon burmasını biliyorum kv'ler gerile gerile takar düğünde geline :)
Bende burda öğreniyorum herşeyi isticem herşeyi benim eksiğim neeee :KK71:

14 ayarla 22 ayar goeunum olarak cok fark eder.
Satistada yatirim icin benm bildigim 22 ayar avantajlidir
siz binkac kuyumcuya daha sorun bence

Derdim yatırımdan daha çok düğünlerde günlerde takabileceğim bir takı seti almak.ama allah korusun olur da satmak zorunda kalırsam çok da zarar etmemek:))

Ya moda bile olsa cidden zevksiz duruyor. Hatta çok sakil duruyor. Bu kadar çok zarar edeceğin bir şeye o kadar para dokeceksen zarif bir elmas set ne bileyim elmaslı ağır?i şeylerden falan alsan ya. En azından o kadar zarar ettiğiniz şey kibar durur asil durur.
Yqmi çok köy işi duruyor.

Back